Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Totaalsloop

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Met totaalsloop bedoelen we het in zijn geheel verwijderen van een object. Overweegt u een totaalsloop van uw woning, bedrijfspand, bedrijfspand of loods? Sloop Concurrent bezit de vereiste deskundigheid en professionaliteit om iedere totaalsloop succesvol uit te voeren. Ieder object is verschillend en daarom vergt ieder project een andere aanpak. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om de totaalsloop van uw eigendom van A tot Z veilig en vakkundig te verzorgen.

Totaalsloop sloopwerkzaamheden

Jarenlange ervaring in totaalsloop

Het verzorgen van een totaalsloop vereist voldoende kennis en ervaring, want slopen is een vak apart. Er zijn talloze omstandigheden waarmee rekening gehouden dient te worden en uiteraard is het van belang dat de sloopwerkzaamheden veilig en secuur worden uitgevoerd. Sloop Concurrent heeft jarenlange kennis en ervaring op sloopgebied en onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid om uw totaalsloop succesvol te laten verlopen. Onze opgedane ervaring zorgt ervoor dat we door de jaren heen een allround sloopbedrijf zijn geworden met deskundigheid en veiligheid hoog in het vaandel.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Totaalsloop door een gecertificeerd bedrijf

Sloop Concurrent vindt het belangrijk dat u met vol vertrouwen de samenwerking met ons aan gaat. Dit vertrouwen geven wij u graag in een persoonlijk (offerte)gesprek, maar nog meer zekerheid geven de verschillende certificaten die wij in ons bezit hebben. Wij werken uitsluitend volgens de richtlijnen van Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007) en wij zijn ISO9001 gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA certificaat en we voldoen aan de beoordelingsrichtlijn BRL9335 én BRL7000. Zoals u ziet vinden wij het belangrijk dat wij onze deskundigheid hoog houden en uw totaalsloop wordt verzorgd volgens de daarvoor wettelijke geldende wet- en regelgevingen.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk
Totaalsloop met kraan

Welke certificaten hebben wij?

Sloop Concurrent is in het trotse bezit van diverse procescertificaten welke aantonen dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van milieu, kwaliteit en veiligheid. Deze certificaten en het behouden ervan zorgt ervoor dat wij ons continu verbeteren op meerdere vlakken. Graag informeren wij u over de certificaten die in ons bezit zijn:

 • BRL 9335: Wij zijn gecertificeerd conform Beoordelingsrichtlijn BRL9335. Deze omschrijft de zowel werkwijze bij beheer van partijen grond en grondstromen als de kwalificatie van partijen grond en/of grondstromen volgens het Besluit bodemkwaliteit.
 • BRL 7000: Sloop Concurrent voldoet aan de gestelde eisen volgens de BRL7000. Deze heeft betrekking op de uitvoering van bodemsaneringen volgens de Wet Bodembescherming en de Wet Milieubeheer. Het doel van deze certificering is het waarborgen van de kwaliteit bij bodemsaneringen en bodemopslag.
 • BRL SVMS-007: De BRL SVMS-007 Veilig en Milieukundig Slopen is dé certificatieregeling voor professionele sloopbedrijven. Deze regeling bevat eisen op het gebied van de uitvoering van het sloopproces, de behandeling en afvoer van vrijkomende sloopmaterialen. Sloop Concurrent voldoet aan deze eisen en is daarom trots te zijn gecertificeerd met de BRL SVMS-007.
 • VCA**: Alle medewerkers van Sloop Concurrent zijn gecertificeerd volgens het welbekende VCA**-systeem. Dit houdt in dat onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de VCA**, denk hierbij aan o.a. het beleid, uitvoerend niveau en de structuur en planvorming m.b.t. veiligheid, gezondheid en milieu voor zowel ons sloopbedrijf als voor u als afnemer van onze diensten.
 • ISO 9001: Dit certificaat laat zien dat Sloop Concurrent voldoet aan alle internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. De bedrijfsprocessen welke van belang zijn voor dit certificaat zijn vastgelegd in het KAM handboek (kwaliteit, arbo en milieu) en deze worden met behulp van audits ieder jaar geoptimaliseerd.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Hoe ons sloopbedrijf te werk gaat bij totaalsloop

Zoals u hebt kunnen lezen werken wij bij totaalsloop conform de daarvoor geldende wet- en regelgevingen om zo de totaalsloop zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren. Maar hoe gaat het totale sloopproject door ons worden uitgevoerd? Dit leest u hier.

Ons sloopproces leest u hieronder in enkele stappen:

 • Contact n.a.v. uw informatie- of offerteaanvraag
  We nemen persoonlijk contact met u over de mogelijkheden m.b.t. uw totaalsloop en stellen desgewenst een kosteloze en vrijblijvende offerte voor u op. Deze geeft u meer inzage in de verschillende werkzaamheden, kosten en duur van het project. Neem deze offerte rustig door.
 • Het sloopplan en evt. inventarisaties/inspecties
  Na akkoord op de offerte gaan we snel voor u aan de slag. Voorafgaand aan de totaalsloop wordt door ons een sloopplan opgesteld conform de BRTL SVMS-007. Deze rapportage laat o.a. de resultaten zien van de stoffeninventarisatie en eventuele inspecties. Ook staan in het sloopplan de uitvoeringseisen beschreven.
 • Secuur en veilig slopen
  Wanneer het sloopplan volledig is kan er gestart worden met de totaalsloop. Onze ervaren slopers werken deskundig en secuur om de totaalsloop zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zij zorgen ervoor dat de slooplocatie veilig en geordend is en blijft, dat vrijkomende materiaalstromen geen verontreiniging veroorzaken aan de bodem en de daarbij horende omgeving en om stofoverlast zoveel mogelijk te beperken wordt gewerkt met sproeiend water.
  Onze vakmensen werken uitsluitend met goedgekeurd veilig materiaal en gereedschap welke jaarlijks worden gekeurd.
 • Afvoeren vrijgekomen puin
  Desgewenst kunnen wij het vrijgekomen puin van de totaalsloop voor u afvoeren. Dit zorgt ervoor dat u naar het gehele project geen omkijken heeft, wel zo makkelijk! Deze extra service bieden we voor een kleine meerprijs. We informeren u graag over de mogelijkheden.
 • De oplevering
  Na afronding van de sloop en afvoer van het vrijgekomen puin, stelt Sloop Concurrent een stoffenverantwoording op van de vrijgekomen sloopmaterialen. Deze wordt bij de oplevering desgewenst aan u verstrekt.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Waarom u kiest voor Sloop Concurrent

Jarenlange ervaring en optimalisatie van werkprocessen zorgt ervoor dat een samenwerking met Sloop Concurrent meerdere voordelen biedt:

Allround werkzaamheden onder één dak

Naast slopen voeren wij vrijwel alle expertises binnen de bouw uit. Denk aan zagen, boren, en stuken. Er is eigenlijk niets wat Sloop Concurrent niet kan!

Jarenlange ervaring

Sloop Concurrent heeft meer dan dertig jaar ervaring op zak. Onze vakkundige medewerkers zijn allround opgeleid en blijven hun kennis ontwikkelen d.m.v. cursussen, opleidingen en natuurlijk de praktijkervaring bij alle projecten die wij tot een succesvol einde mogen brengen.

Transparant en consequent

Komen we iets afwijkends tegen tijdens de totaalsloop? We informeren u hierover direct. Ook in het geval van meerwerk zijn wij direct transparant over de eventuele (minimale) meerkosten. Afspraken zijn afspraken en wij blijven u consequent op de hoogte houden van de ontwikkelingen tijdens de sloopwerkzaamheden.

Kostenefficiënt

Sloop Concurrent streeft ernaar om hoogwaardig sloopwerk af te leveren en dit betaalbaar te houden. We denken mee met uw wensen en geven een realistisch beeld van de gepaarde kosten.

Duurzame totaalsloop

Omdat wij het belangrijk vinden om efficiënt mee te denken met het milieu is het mogelijk om te kiezen voor duurzame totaalsloop. Ruim voor de start van het sloopproject, denk aan een halfjaar tot anderhalf jaar, gaan we met u om de tafel zitten. We bespreken hierin welke bruikbare grondstoffen aanwezig zijn in het te slopen object en hoe we deze een nieuwe bestemming kunnen geven. Dit is vaak een stuk voordeliger, want u krijgt de opbrengst van de hergebruikte materialen als mindering op de uw eindfactuur. Zo kan duurzame totaalsloop ook nog eens heel voordelig uitpakken! Voor het milieu en uw portemonnee alleen maar voordelen.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven