Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Gat boren afzuigkap

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Is uw woning toe aan een nieuwe keuken en is daarvoor een gat voor de afzuiging nodig? Of is er al een gat aanwezig maar dient deze te worden uitgebreid? De experts van Sloop Concurrent zijn kundig en ervaren om secuur een gat ten behoeve van afzuiging voor u te verzorgen. Zij voeren de klus netjes en nauwkeurig uit en hebben de klus in een mum van tijd geklaard. Lees meer informatie over het boren van een gat de afzuigkap en hoe Sloop Concurrent u van dienst kan zijn.

Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Gat boren voor afzuiging

Het creëren van een gat voor afzuiging wordt gedaan met behulp van betonboren. De specialisten van Sloop Concurrent werken met geavanceerde gereedschappen welke in eigen bezit is. We werken met de beste materialen om een optimaal resultaat te behalen. Er wordt gewerkt met een afzuigsysteem zodat ronddwarrelend stof direct wordt afgevoerd en uw keuken daardoor netjes blijft. Na het boren van het gat zorgen onze experts ervoor dat uw keuken bezemschoon opgeleverd wordt.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Gat laten boren voor afzuigkap
gat-boren-in-betonmuur

Stappenplan afzuigkap afvoer

Omdat de afzuigkap zich in de keuken bevindt en dit een plek is waar bezoek ook vaak komt, vinden we het belangrijk dat het gat voor uw afzuigkap secuur en netjes wordt geboord. Daarom hebben we een stappenplan ontwikkeld welke onze specialisten nauwkeurig opvolgen, zij werken volgens onderstaande stappen:

Meten: Onze expert meet de afmetingen voor het gat t.b.v. de afzuigkap secuur uit en markeert de afmetingen zodat deze zichtbaar zijn tijdens het boren.

Mal: Met een stukje karton maakt onze expert een mal van het afgetekende gevelgat en gebruikt deze mal om het ventilatiegat binnen af te tekenen.

Boren: Onze expert boort het gat met een geavanceerde boormachine secuur en nauwkeurig.

Uithakken: De expert hakt het geboorde gat secuur en voorzichtig uit met een steenbeitel.

Schoonmaken: De expert maakt het geboorde gat schoon door deze uit te zuigen en scherpe randjes voorzichtig te verwijderen.

Doorvoer bevestigen: De expert bevestigd de doorvoer van buitenaf door de gevel en bevestigd deze aan het afvoerkanaal van de afzuigkap.

Afwerken: We werken de doorvoer netjes af en leveren de werkplaats bezemvrij op.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Kosten gat boren afzuigkap

Een gat boren om de doorvoer van uw afzuigkap naar buiten af te voeren biedt Sloop Concurrent aan voor een vaste prijs. Wij boren het gat voor uw afzuigkap voor de voordelige prijs van €80,- inclusief btw. Meerdere gaten laten boren op één locatie? Dan bent u nog voordeliger uit! Voor ieder extra te boren gat op dezelfde locatie betaalt u slechts €50,- incl. btw.

Doorvoer maat afzuigkap

Er zijn afzuigkappen in allerlei typen en maten en van verscheidene merken te verkrijgen. De afzuigkappen worden steeds moderner en vereisen daarom ook een grotere afzuigcapaciteit aan te bieden. Om dit te behalen is een bredere doorvoer van belang. Tegenwoordig zijn de gemiddelde doorvoeren voor afzuigkappen minimaal 150 millimeter. Standaard boren we dit met een 162 millimeter brede diamantboor. Zo kan de doorvoer altijd recht gemonteerd worden en is er voldoende ruimte rondom om zorgvuldig en goed af te dichten.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Gaten laten boren door Sloop Concurrent

Het laten boren van gaten met behulp van een diamantboor is niet alleen een slimme keuze voor het gat voor uw afzuigkap, maar ook voor talloze andere situaties. Wilt u een mooie nieuwe lamp bevestigen in uw woning en dient hiervoor een gat te worden geboord? Of wilt u graag extra ventilatie in één of meerdere kamers laten aanbrengen? Ook in deze situaties is betonboren met een diamantboor een efficiënte keuze! De ervaren specialisten van Sloop Concurrent zijn opgeleid om gaten van verschillende afmetingen voor verschillende doeleinden nauwkeurig te boren. Er wordt gewerkt met moderne en geavanceerde apparatuur om de klus snel en goed uit te voeren. Als u kiest voor Sloop Concurrent, kiest u voor kennis en kwaliteit.

Landelijke dekking gaten boren

Waar de klus zich ook bevindt, de specialisten van Sloop Concurrent helpen u graag. Erg trots zijn wij op de mogelijkheid die we bieden om door heel Nederland betonboringen uit te voeren. Onze jarenlange kennis en ervaring is niet onopgemerkt gebleven en daarom bevinden onze tevreden klanten zich verspreid door het land. Professionele service op maat voor ieder project!

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het boren in beton is een nauwkeurige en specialistische klus. De professionals van Sloop Concurrent hebben jarenlange ervaring in het zagen, boren en slopen van beton en andere harde gesteente. We werken secuur en met beleid om veiligheid te waarborgen. Vele tevreden klanten gingen u voor!

Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons contactformulier in op deze website, bel ons op 06-40125121 of stuur een e-mail aan info@sloop-concurrent.nl.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven