Sloopbedrijf Zandvoort

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Het sloopbedrijf voor Zandvoort

Sloopbedrijf in Zandvoort? Sloop Concurrent!

Verbouwingsplannen? Dan is het natuurlijk erg fijn als dit met precisie en een vakkundig oog wordt uitgevoerd. Sloop Concurrent is al 27 jaar actief als sloopbedrijf voor zowel de zakelijke als particuliere markt in Zandvoort en omgeving. Door ons groeiende succes zijn we niet meer alleen werkzaam in de regio Zandvoort maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Wij zijn een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf waar wij u graag ontzorgen:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Om sloopwerk te kunnen verrichten als Sloopbedrijf Zandvoort moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor alle sloopwerkzaamheden in regio Zandvoort

Geen sloopproject te klein of te groot voor Sloop Concurrent

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Zandvoort, zoals de sloop van fabriekshallen, schuren,  draagmuren en badkamers. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van het Circuit Park Zandvoort, het strand, de duinen en vele recreatiegebieden.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Zandvoort. Of het nu is in de Oude Kern, Boulevard, Stationsbuurt of Vijverparkbuurt.

Daarom Sloop Concurrent

Zorgeloos slopen in Zandvoort

Onze erkende sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Zandvoort, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een scherpe offerte in huis.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

 • Het juiste materiaal inzetten
 • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
 • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
 • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Zandvoort.

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloop Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, erkende monteurs en voor het juiste materiaal van “Sloop Concurrent heeft het”.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent ook in uw regio

Vanuit Amsterdam bedienen wij heel Nederland

Begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Groningen tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: