Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen Zandvoort

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Betonboringen in Zandvoort? Onze betonboorders helpen u snel en professioneel. Of u nu een gat nodig heeft voor een afzuiging naar buiten in uw keuken, of als u sleuven wilt laten frezen voor een vloerverwarming. Wij werken efficiënt en zijn daardoor betaalbaar, natuurlijk zonder in te boeten op de kwaliteit. Onze specialisten zijn intern opgeleid en weten alles van de hoed en de rand. Omdat wij lokaal gevestigd zijn in Noord-Holland, kunnen wij u snel bedienen en kunnen wij onze diensten voordelig aanbieden.

Wij durven onszelf een full-service betonboorbedrijf te noemen en kunnen u helpen met alle facetten omtrent het boren in beton. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft, om uw betonboor projecten tot een succes te maken.

Sloopbedrijf Zandvoort

Betonboringen in Zandvoort: lokaal en betrouwbaar

Als betonboorbedrijf in Zandvoort helpen wij dagelijks meerdere particulieren en bedrijven. Wij zijn daadwerkelijk gevestigd in Noord-Holland (in Haarlem), en vanuit hier bedienen wij dan ook heel Nederland. Zandvoort is dus voor ons een echte thuiswedstrijd. Er is geen straat in Zandvoort die wij niet kennen en er is geen klus te groot of te klein. Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren in Zandvoort zijn:

 • Uitzagen ruimte voor bijvoorbeeld een deur
 • Trapgaten zagen
 • Het frezen van sleuven voor vloerverwarmingssystemen
 • Betonboringen ten behoeve van spots in het plafond
 • Wegbreken van wanden en vloeren met een compressor met luchtgereedschap
 • Het verplaatsen van stopcontacten, waterleidingen, en afvoer
 • Uitzagen voor doorgangen
 • Aanpassingen aan liftgaten
 • Sloopwerkzaamheden

Wij besteden geen klussen uit. Alle betonboringen in Zandvoort worden door onze eigen monteurs uitgevoerd. U krijgt een vast contactpersoon waardoor de communicatie altijd soepel verloopt. Wij zijn meestal in raptempo gereed en u krijgt de nazorg die een project verdient. Als u dus zorgeloos gaten wilt laten boren, kies dan voor Sloop Concurrent.

Wij gebruiken boortjes van alle maten

De ene project is het ander niet. Zo heeft u bij het project een andere diameter nodig dan bij de ander. Voor een afzuiging heeft u dus een groter gat nodig, dan voor bijvoorbeeld spots op uw plafond. Bij ons betonboorbedrijf in Zandvoort maakt het ons verder niets uit. Wij voorzien u van gaten op maat en wij helpen u met een perfecte gat op maat. Ook voor bedrijven staan wij dagelijks 24/7 klaar. Diameters die vaak voorkomen in Zandvoort zijn:

 • 100 mm
 • 150 mm
 • 200 mm
 • 250 mm

Buiten betonboringen, betonzagen en sleuven frezen kunnen wij u ook helpen met sloopwerkzaamheden. Als Sloopbedrijf Zandvoort helpen wij heel Nederland met onze sloopwerkzaamheden. Zo zijn betonboringen en sloopwerkzaamheden nauw met elkaar verbonden. Wij zijn een full-service betonboorbedrijf en kunnen u helpen met alle facetten. Heeft u een sloopklus? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Huis slopen in Zandvoort
Sloper aan het werk in regio Zandvoort
Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Kosten betonboringen in Zandvoort

Wat zijn de kosten voor betonboringen in Zandvoort? Het blijft natuurlijk lastig om een exacte prijs te noemen. Dit komt omdat elke project anders is en wij weten niet precies weten waar wij tegen aan lopen. Als u het exact wilt weten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij proberen u natuurlijk wel een gemiddelde prijs op te geven, vandaar dan ook onderstaande tabel. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

DiameterKosten excl. BTWDiameterKosten excl. BTW
Ø 18 € 0,56Ø 150€ 1,53
Ø 20€ 0,59Ø 160€ 1,69
Ø 22€ 0,61Ø 170€ 1,78
Ø 24€ 0,63Ø 180€ 1,90
Ø 26€ 0,65Ø 190€ 1,95
Ø 28€ 0,70Ø 200 € 2,09
Ø 30€ 0,72Ø 210€ 2,16
Ø 40€ 0,81Ø 220€ 2,24
Ø 50€ 0,92Ø 230€ 2,31
Ø 60€ 0,99 Ø 240 € 2,43
Ø 70€ 1,03Ø 250€ 2,81
Ø 80€ 1,08Ø 300 € 3,97
Ø 90€ 1,13Ø 350 € 5,54
Ø 100€ 1,17Ø 400€ 7,21
Ø 110€ 1,25Ø 450 € 9,63
Ø 120€ 1,31Ø 500€ 11,07
Ø 130€ 1,44Ø 550€ 13,47
Ø 140€ 1,49 Ø 600€ 15,01

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per strekkende centimeter.

 • Voor boren van onder naar boven geldt een toeslag van 100%
 • Boren van afwijkende diameters, kosten op aanvraag
 • Indien een normale productie niet mogelijk is hanteren wij een uurloon van € 60,-
 • Minimale opdracht kosten € 120,-

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Medewerker Sloop Concurrent met kraan
gat-boren-in-betonmuur

Prijsbepalende factoren: totale kosten betonboringen

Er zijn meerdere bepalende factoren voor de totale kosten. Wij hebben enkele factoren hieronder voor u opgesomd:

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in een betonnen muur.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingszoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u exact weten wat het betonboren in Zandvoort u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. U kunt deze natuurlijk gebruiken om de kosten met onze concurrenten te vergelijken maar wij kunnen u gelijk al vertellen dat onderaan de streep, wij altijd het voordeligst zijn. Dit komt omdat wij heel efficiënt en professioneel te werk gaan. Zo voorkomen wij overhead kosten en kunnen wij u snel voorzien van gaten in beton.

Heeft u een algemene vraag? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen u graag.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven