Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Sloopbedrijf Loenen

INHOUDSOPGAVE

Zoekt u een sloopbedrijf werkzaam in de regio Loenen? Sloopbedrijf Concurrent staat voor u klaar. Onze ervaren en vakkundige medewerkers helpen u bij verschillende sloopwerkzaamheden zoals; renovatiesloop en slopen van gebouwen en fabrieken tot het slopen van keukens, vloeren, schoorstenen, daken en meer. Hoe groot of klein uw sloopproject is; Sloopbedrijf Concurrent neemt deze zware klus uit handen, zodat u zich kunt richten op de heropbouw na de sloop.

Wij zijn ervaren met zowel particuliere als zakelijke projecten. Ons streven is het afleveren van zeer professioneel sloopwerk incl. vergaande service voor een zo voordelig mogelijke prijs.

Sloopbedrijf Loenen

De diensten van Sloop Concurrent in Loenen

Voor vrijwel alle soorten sloopwerken bent u bij Sloopbedrijf Concurrent aan het juiste adres. In de regio Loenen kunt u bij ons o.a. terecht voor onderstaande werkzaamheden:

Keuken slopen

Het slopen van een keuken is een lastige klus welke zorgvuldig dient te gebeuren. Onze ervaren medewerkers voeren deze klus nauwkeurig uit en voor u het weet kunt u uw nieuwe droomkeuken gaan opbouwen.

Draagmuur verwijderen

Het verwijderen van een draagmuur is een risicovol sloopproject waarbij de nodige ervaring vereist is. Het is belangrijk deze klus door een professioneel sloper te laten uitvoeren om de draagmuur zo veilig mogelijk te verwijderen.

Vloer slopen

Een vloer slopen is een arbeidsintensieve en lichamelijk zware klus. Onze medewerkers hebben de benodigde ervaring en slopen uw vloer met zo min mogelijk nevenschade. Voor de sloop van alle vloersoorten bent u bij Sloopbedrijf Concurrent aan het goede adres.

Schoorsteen verwijderen

Uw schoorsteen laten verwijderen is een gevaarlijk project welke zorgvuldigheid vereist. Onze medewerkers nemen de vereiste voorzorgsmaatregelen en verwijderen uw schoorsteen zo veilig mogelijk met zo min mogelijk schade aan uw woning of gebouw.

Beton verwijderen

Beton is een hard en sterk materiaal. Om beton te verwijderen is het goed om ervaren specialisten in te zetten. Wij staan voor u klaar om deze klus te klaren. Voor het verwijderen van alle soorten beton in de regio Loenen staat Sloopbedrijf Concurrent voor u klaar.

Betonboringen

Het boren van beton kan een zware klus zijn. Wij doen betonboringen in alle soorten beton en gebruiken hiervoor onze meest geavanceerde apparatuur.

Waarom u voor Sloopbedrijf Concurrent kiest

Wij werken met professionele en ervaren medewerkers op het gebied van allerlei soorten sloopwerk. Projecten voeren wij vakkundig en zorgvuldig uit. We streven naar een transparante communicatie met onze klanten en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Jarenlange ervaring maakt dat wij ieder sloopproject met beide handen kunnen aannemen. Wanneer u voor Sloop bedrijf Concurrent kiest, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit.
Vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag om advies voor uw sloopproject. Wij staan voor u klaar!

  • Deskundig – Medewerkers met de juiste ervaring en deskundigheid op het gebied van sloopwerk.
  • Ervaren – Jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende sloopprojecten.
  • Moderne apparatuur – Wij investeren steeds weer in de meest geavanceerde apparatuur om sloopwerk zo goed en zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren.
  • Veilig – Tijdens het sloopproject is veiligheid onze topprioriteit om onze medewerkers en onze klanten zo veel als mogelijk te beschermen. Sloopwerkzaamheden zijn gevaarlijk, veiligheid staat hierbij voorop.
Sloopwerken Loenen

Sloopbedrijf in Loenen – Neem contact met ons op!

Begint u binnenkort aan een verbouwing of renovatie waar sloopwerk bij komt kijken en bevind u zich in de regio Loenen? Neem geen risico en laat het sloopwerk door een deskundig en ervaren sloopbedrijf uitvoeren. Wij voorzien u graag van een gratis en vrijblijvende offerte. Ook voor vrijblijvend advies kunt u met ons contact opnemen. Voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte kunt u ons contactformulier invullen op deze website, deze vind u op de pagina contact. Wilt u liever mailen of bellen? Dat kan! Wij zijn bereikbaar via emailadres info@sloop-concurrent.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121.

Na ontvangst van uw offerteaanvraag streven wij ernaar uw offerte binnen 3 werkdagen op te maken en naar u te verzenden.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloopwerken Loenen

Sloop Concurrent ook in uw regio

Begonnen in regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Groningen tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
betonboringen-Aalsmeer

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven