Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen Amsterdam

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Ons betonboorbedrijf in Amsterdam heeft 27 jaar ervaring en helpen uw graag met betonboringen in Amsterdam. Zo helpen wij dagelijks meerdere particulieren en bedrijven met het boren van gaten in beton. De erkende specialisten van Sloop Concurrent helpt klanten al met betonboringen sinds 1993. Als u voor ons betonboorbedrijf kiest, dan kiest u voor een professioneel bedrijf die klantgericht, goedkoop en professioneel is. Zo zijn enkele sterke punten van ons betonboorbedrijf:

 • Een landelijke dekking
 • Goedkoop zonder in te boeten op kwaliteit
 • Wel bekend in heel Nederland
 • Erkende betonboorders
 • VOG-verklaring
 • Jarenlange ervaring

Wij werken alleen met intern opgeleide monteurs die in het bezit zijn van een VOG-verklaring. Als full-service betonboorbedrijf kunnen wij u ook helpen met het zagen en frezen in beton. Zo kunt u dus alle werkzaamheden door onze betonboorders uit laten voeren in Amsterdam en omstreken.

Het boren in beton is een intensieve klus en wij raden u dan ook niet aan om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Betonboren komt vaak voor als er leidingwerk doorgevoerd mag worden. Op deze pagina vind u alle informatie die u nodig heeft. Zo voorzien wij u van tarieven, handige bespaartips en algemene informatie.

Betonboringen Amsterdam

Betonboringen en toepassingen

Er zijn tal van toepassingen waarvoor u gaten in beton kan laten boren. Zo kunt u denken aan het aanleggen van een nieuwe keuken, de buis voor afzuiging en voor afzuiging in een badkamer of toilet. Er zijn talloze toepassingen waarvoor u laat betonboren in Amsterdam. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van toepassingen:

 • Uitzagen ruimte voor deur of raam
 • Trapgaten maken
 • Het in-frezen van sleuven voor vloerverwarming
 • Het verplaatsen van stopcontacten, waterleidingen, afvoeren, elektrapijpen, centraaldozen en kruipluikgaten
 • Het aanleggen van een constructieve naad of krimpvoeg
 • Het treffen van voorbereidingen voor het aanleggen van convectorputten
 • Aanpassingen aan liftgaten
 • Rookkanaal gaten
 • Kruipruimte luchtgaten
 • Afzuig en beluchting
 • Inbouwdozen (elektra)
 • Spots voor plafond

Of het nu gaat om het creëren van een kruipruimte, een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in het plafond om uw verlichting op te hangen, wij helpen u snel, voordelig en professioneel. Bij ons betonboorbedrijf staat de klant centraal. Wij berekenen u niet de hoofdprijs maar u hoeft ook niet in te boeten op de kwaliteit.

Betonboringen in Amsterdam door betonboorbedrijf Sloop Concurrent

Sloop Concurrent: hét betonboorbedrijf in regio Amsterdam is uw lokale specialist voor al uw zaag- en betonboor werkzaamheden. Wij kunnen u helpen met het boren- of zagen van gaten in harde steensoorten. Hierdoor kunnen wij u helpen met deur- en raamkozijnen, ventilatiekanalen en trapgaten. Wij werken dagelijks voor particulieren, maar ook aannemers en andere bedrijven. Wij kunnen u ook helpen met grotere projecten bij bijvoorbeeld meerdere nieuwbouwwoningen maar wij helpen u ook graag met de kleinere werkzaamheden. Met onze diamantboren komen door alle harde steensoorten. Zo kunnen wij boren en zagen in beton, marmer en graniet. Ook bakstenen, beton en algehele funderingen, zijn voor onze specialisten geen probleem.

Omdat wij lokaal gevestigd zijn, weet u dat u met een betrouwbare betonboorbedrijf te maken heeft. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Wij helpen u graag met betonboringen in regio Amsterdam.

Kosten betonboringen in Amsterdam

Gaten boren in beton: alle dieptes en diameters

Meest gekozen vorm van betonboren in Amsterdam is toch wel voor de afzuigkappijp naar buiten. Desbetreffende gat wordt vaak buiten door een betonnen muur heen geboord waarna u vrij eenvoudig uw keuken kunt voorzien van een afzuigkap naar buiten. Buiten de afzuiging zijn de volgende werkzaamheden ook populair in Amsterdam:

 • Doorvoer lucht
 • Cv-installaties
 • Riolering
 • Dak doorvoer
 • Trapgaten maken

Voor verschillende toepassingen, zijn natuurlijk verschillende diameters vereist. Niet elke gat is natuurlijk net zo groot als diep. Bij Sloop Concurrent maakt dit verder niets uit. Wij kunnen gaten boren van Ø 100 mm maar ook van Ø 350 mm. Wij boren dus alle formaten gaten en in alle soorten gesteente. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diameters in Amsterdam:

 • 100 mm
 • 150 mm
 • 200 mm
 • 250 mm

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Sloopbedrijf Amsterdam
Asbestverwijdering Amsterdam
Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Kosten betonboringen in Amsterdam

Voordat u onze professionele betonboorders aan de slag laat gaan, wilt u natuurlijk eerst weten wat betonboringen in Amsterdam gaat kosten. Hieronder vindt u een handige tabel waarbij u in één oogopslag kan zien wat de tarieven voor onze diensten zijn:

DiameterKosten excl. BTWDiameterKosten excl. BTW
Ø 18 € 0,56Ø 150€ 1,53
Ø 20€ 0,59Ø 160€ 1,69
Ø 22€ 0,61Ø 170€ 1,78
Ø 24€ 0,63Ø 180€ 1,90
Ø 26€ 0,65Ø 190€ 1,95
Ø 28€ 0,70Ø 200 € 2,09
Ø 30€ 0,72Ø 210€ 2,16
Ø 40€ 0,81Ø 220€ 2,24
Ø 50€ 0,92Ø 230€ 2,31
Ø 60€ 0,99 Ø 240 € 2,43
Ø 70€ 1,03Ø 250€ 2,81
Ø 80€ 1,08Ø 300 € 3,97
Ø 90€ 1,13Ø 350 € 5,54
Ø 100€ 1,17Ø 400€ 7,21
Ø 110€ 1,25Ø 450 € 9,63
Ø 120€ 1,31Ø 500€ 11,07
Ø 130€ 1,44Ø 550€ 13,47
Ø 140€ 1,49 Ø 600€ 15,01

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per strekkende centimeter.

 • Voor boren van onder naar boven geldt een toeslag van 100%
 • Boren van afwijkende diameters, kosten op aanvraag
 • Indien een normale productie niet mogelijk is hanteren wij een uurloon van € 60,-
 • Minimale opdracht kosten € 120,-

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Medewerker Sloop Concurrent met kraan
sloopwerken amsterdam

Prijsbepalende factoren: totale kosten betonboringen

Er zijn meerdere bepalende factoren voor de totale kosten. Wij hebben enkele factoren hieronder voor u opgesomd:

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in een betonnen muur.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingszoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u exact weten wat het betonboren in Amsterdam u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. U kunt deze natuurlijk gebruiken om de kosten met onze concurrenten te vergelijken maar wij kunnen u gelijk al vertellen dat onderaan de streep, wij altijd het voordeligst zijn. Dit komt omdat wij heel efficiënt en professioneel te werk gaan. Zo voorkomen wij overhead kosten en kunnen wij u snel voorzien van gaten in beton.

Heeft u een algemene vraag? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen u graag.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven