Betonboringen Amsterdam

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Ons betonboorbedrijf in Amsterdam heeft 27 jaar ervaring en helpen uw graag met betonboringen in Amsterdam. Zo helpen wij dagelijks meerdere particulieren en bedrijven met het boren van gaten in beton. De erkende specialisten van Sloop Concurrent helpt klanten al met betonboringen sinds 1993. Als u voor ons betonboorbedrijf kiest, dan kiest u voor een professioneel bedrijf die klantgericht, goedkoop en professioneel is. Zo zijn enkele sterke punten van ons betonboorbedrijf:

  • Een landelijke dekking
  • Goedkoop zonder in te boeten op kwaliteit
  • Wel bekend in heel Nederland
  • Erkende betonboorders
  • VOG-verklaring
  • Jarenlange ervaring

Wij werken alleen met intern opgeleide monteurs die in het bezit zijn van een VOG-verklaring. Als full-service betonboorbedrijf kunnen wij u ook helpen met het zagen en frezen in beton. Zo kunt u dus alle werkzaamheden door onze betonboorders uit laten voeren in Amsterdam en omstreken.

Het boren in beton is een intensieve klus en wij raden u dan ook niet aan om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Betonboren komt vaak voor als er leidingwerk doorgevoerd mag worden. Op deze pagina vind u alle informatie die u nodig heeft. Zo voorzien wij u van tarieven, handige bespaartips en algemene informatie.

betonboringen-door-sloop-concurrent

Werkgebied

Betonboringen Amsterdam

Betonzagen Amsterdam

Sleuven frezen Amsterdam

Sloop Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur
gat-boren-in-betonmuur
Beton
Sloop Concurrent - erkende medewerker