Sloopbedrijf Breda

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Sloopbedrijf Breda

Sloopbedrijf Breda, voor al uw sloopprojecten in Breda

Gaat u uw huidige woning verbouwen? Of heeft u een nieuwe woning gekocht maar daar moet nog van alles aan gebeuren? Dan is het natuurlijk erg fijn als dit met precisie en een vakkundig oog wordt uitgevoerd. Zo is Sloop Concurrent al 27 jaar actief als sloopbedrijf in zowel de zakelijke als particuliere markt in Breda en omgeving. Door ons groeiende succes zijn we niet meer alleen werkzaam in de regio Breda maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Wij zijn een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf waar wij u graag ontzorgen:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Om sloopwerk te kunnen verrichten als Sloopbedrijf Breda moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Sloopwerk in Breda

Geen sloopproject te klein of te groot voor Sloopwerk Breda

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Breda, zoals de sloop van fabriekshallen, draagmuren en keukens. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van de Grote Markt, Begijnhof, de Kasteel van Breda en ‘t Sas.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Breda. Of het nu is in Bavel, Prinsenbeek, Teteringen of Ulvenhout.

Daarom Sloop Concurrent

Verantwoord slopen in regio Breda

Onze erkende slopers hebben 27 jaar ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Breda, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u de desbetreffende offerte in huis.

Sloop Concurrent kunt u inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in Breda en omgeving.

Wij zetten deze graag voor u op een rijtje:

 • Slopen
 • Renoveren
 • Regels
 • Ontruimingen
 • Bouwvuil
 • Betonwerken
 • Asbest verwijderen

Mocht uw sloopproject hier niet tussen staan, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wellicht kunnen wij als nog iets voor u betekenen.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent niet alleen in Breda

Vanuit Amsterdam bedienen wij heel Nederland

Onze tarieven zijn door heel Nederland gelijk. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort). Mede dankzij deze vakbekwame slopers en meerdere steunpunten door het hele land, kunnen wij goede tarieven aanbieden door heel Nederland.

Wij kunnen u helpen van Rotterdam tot aan Breda, van Breda tot aan Texel en dit allemaal voor dezelfde lage tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Grote en kleine klussen, bij Sloop Concurrent geen probleem!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: