Sloopbedrijf Oosterhout

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Hét sloopbedrijf in Oosterhout

Voor al uw sloopwerken in Oosterhout

Op zoek naar een sloopbedrijf in Oosterhout? Sloopbedrijf Oosterhout verzorgt al uw sloopwerkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring, is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een begrip in Oosterhout en omstreken. Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf, met de expertise in huis, om uw sloopwerkzaamheden succesvol af te ronden. Wij zijn een sloopbedrijf in het bezit van alle certificaten, die niet alleen de zakelijke- maar ook de particuliere markt bedient en alleen werkt met erkende sloopmedewerkers. Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor onze erkende sloopmedewerkers. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Alle sloopprojecten in regio Oosterhout

Geen sloopproject te klein of te groot in Oosterhout

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Oosterhout, zoals de sloop van woningen, (draag)muren en gehele keukens. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van het Brabantsmuseum, Carnavalsmuseum Op Stelten, Sint Jansbasiliek, en de Vrachelse Hei.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Oosterhout. Of het nu is in Slotjes, Strijen, Leijsenakkers of Dommelbergen. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. 

Daarom Sloop Concurrent

Verantwoord slopen in Oosterhout

Onze erkende sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Oosterhout, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een vrijblijvende offerte in huis.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

  • Het juiste materiaal inzetten
  • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
  • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
  • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Oosterhout

Dus ongeacht hoe moeilijk de klus, wij verzorgen al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloopwerk Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, erkende monteurs en voor een Oosterhoutse mentaliteit van “Oosterhout, daar kun je niet aan voorbij”.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent ook in uw regio

Oosterhout en heel Nederland

Sloop Concurrent is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Oosterhout tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen er samen voor dat uw project een succes wordt.

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: