Sloopbedrijf Tilburg

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Sloopbedrijf in Tilburg

Sloopbedrijf voor al uw sloopwerkzaamheden in regio Tilburg

Als u op zoek bent naar een sloopbedrijf die professioneel-, veilig en betaalbaar is, bent u bij Sloopbedrijf Tilburg aan het juiste adres is. Voor al uw sloopwerkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring, is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een begrip in regio Tilburg en omstreken. Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf met de expertise in huis, om uw sloopwerkzaamheden tot een succes te maken. Wij zijn een gecertificeerd sloopbedrijf die in het bezit is van alle benodigde certificaten. Wij  bedienen niet alleen de zakelijke markt bedient maar ook zeker de particuliere. Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor onze erkende sloopmedewerkers. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor al uw sloopprojecten in Tilburg

Geen sloopproject te klein of groot voor ons

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Tilburg, zoals de sloop van beton, woningen en keukens. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van Beekse Bergen, Museum De Pont, het Textiel Museum en Dierenpark De Oliemeulen.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Tilburg. Of het nu is in Armhoef, Jeruzalem, Oude Dijk of Rooi Harten.

Daarom Sloop Concurrent

Verantwoord slopen in regio Tilburg

Onze erkende sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Tilburg, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

  • Het juiste materiaal inzetten
  • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
  • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
  • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Tilburg

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloop Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, erkende monteurs.

Wat zijn de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

De kosten welke Sloop Concurrent in rekening brengt voor het slopen, renoveren, ontruimen etc. hangen af van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar de omvang van de klus, de oppervlakte van het sloopwerk, materiaalkosten en eventuele speciale wensen welke een rol spelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo zal licht sloopwerk, een kleine renovatie of een kleine ontruiming een stuk goedkoper uitvallen als dat er een grote sloop wordt uitgevoerd en waar vervolgens ook nog asbest wordt gevonden. Dit zijn allemaal factoren waar naar gekeken wordt tijdens het maken van een offerte.

Alleen Tilburg of ook in mijn stad?

Vanuit regio Tilburg komen wij ook bij u in de regio

Begonnen in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, bedienen wij de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Tilburg tot aan Texel en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. Wij helpen u graag!

Sloopbedrijf Tilburg, onze werkzaamheden

Wij helpen u met alle sloopwerkzaamheden

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: