Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Kas laten slopen

Door jaren ervaring kunnen wij zeggen dat wij specialisten zijn op het gebied van kassensloop en demontage. Door deze ervaring weten wij goed waar we op moeten letten, welke vergunningen we nodig hebben en komen we niet snel voor verassingen te staan.

Bij kassensloop wordt een kas verwijderd of gedemonteerd. Meestal om ruimte te maken voor een nieuw complex of omdat er andere bedrijven op het terrein komen. Bij kassensloop wordt eerst het glaswerk verwijderd waarna het metaalwerk aangepakt wordt. Optioneel kan ook de fundering verwijderd worden. 

Bij het slopen van een kas zijn een aantal zaken erg belangrijk, de kosten, de kwaliteit en snelheid van het werk maar vooral ook de mate van ontzorging. Wij laten u graag weten hoe wij kassloop voor u aanpakken zodat u een goede keuze kunt maken voor het slopen van een kas of kassencomplex.

Kassensloop is werk voor een echte expert

Er zijn sloopwerkzaamheden die u (voor een deel) zelf uit kunt voeren, maar kassensloop is hier geen voorbeeld van. Kassensloop is werk voor een echte, ervaren expert. Het slopen van kassen dient namelijk met beleid, precisie en een gericht plan te gebeuren. Niet alleen dat: het kan zelfs zo zijn dat u voor het slopen van kassen een sloopvergunning nodig hebt. Hoeveel kassen u ook hebt staan, hoe groot deze ook zijn en wat er ook nodig is om deze te slopen: wij verzorgen het voor u.

Sloop-concurrent begon meer dan 23 jaar geleden als sloopbedrijf voor Amsterdam en omgeving. Jaar na jaar zijn wij gegroeid. Niet alleen qua werkgebied (wij werken inmiddels door heel Nederland), maar ook qua expertise. Van woonhuizen tot kantoren en bedrijfsgebouwen, scholen en ook kassen: wij beschikken over ruime ervaring en know how op alle gebieden. Voor kassensloop kunt u ons dus met een gerust hart inschakelen. Wij zorgen altijd voor een volledige en veilige sloop. Uiteraard binnen de afgesproken deadline en tegen scherpe kosten.

Kassensloop omstandigheden

Elke sloopklus is anders. Bij elke opdracht treffen wij andere omstandigheden en natuurlijk andere panden die moeten worden gesloopt. Toch hebben sloopklussen vaak een aantal overeenkomende aspecten. Dit heeft onder andere te maken met de gebruikte materialen en de structuur van de diverse panden. Of het nu om een woning, een schoolgebouw of een bedrijfspand gaat: de fundering en constructie van deze panden komen vaak sterk overeen. Dit heeft als resultaat dat de gebruikte sloopmethoden vaak ook op elkaar lijken. 

Bij een kas is dit natuurlijk anders. De architectuur en constructie van kassen verschillen behoorlijk van die van andere gebouwen. Dit heeft grotendeels natuurlijk te maken met de enorme hoeveelheid glas die in kassen verwerkt zit. De specifieke eigenschappen en kenmerken van een kas zorgen ervoor dat het sloopproces hiervan anders in elkaar steekt. Glazen panelen kunnen snel breken en dus is het niet raadzaam om bruusk te werk te gaan. Dit zal zorgen voor meer troep, gevaarlijke situaties en een project dat een stuk langer duurt omdat er veel moet worden opgeruimd. 

Met andere woorden: niet elk sloopbedrijf kan zomaar worden ingeschakeld voor het slopen van een kas, laat staan een geheel kassencomplex. Natuurlijk zal elk bedrijf de klus uiteindelijk klaren. U wilt echter een goed resultaat en ook een snel resultaat. Daarom schakelt u een expert zoals Sloop-concurrent in.

Onze werkwijze

Het slopen van kassen vereist precisie en dus ook een gedegen plan. Wij gaan nooit zonder plan tewerk. Daarom zorgen wij ervoor dat wij eerst de locatie en de kassen in kaart brengen, voordat wij beginnen met de daadwerkelijke kassensloop. Waar staan de kassen? Hoe ziet de omgeving eruit? Wat is de beste manier en volgorde om te slopen en af te voeren? Wij brengen alle aspecten in kaart en zorgen voor een plan. Zodra de sloop begint weten wij precies wat wij moeten doen.

Dat zorgt ook voor u voor houvast. Niets is namelijk vervelender dan een sloop die langer in beslag neemt dan gepland of vooraf afgesproken. Natuurlijk kunnen er bij elk project verassingen komen kijken, maar op basis van onze ervaring en kunde hebt u een zeer hoge zekerheid dat de sloop succesvol wordt afgrond binnen de afgesproken termijn. Juist omdat wij uitvoerig onderzoeken en inventariseren, kunnen wij u een realistische inschatting van de werkzaamheden geven.

Onze mensen hebben de kennis en ervaring

In de loop der jaren is het team van Sloop-concurrent uitgegroeid naar meer dan 100 ervaren professionals. Wij investeren doorlopend in opleiding, bijscholing en de nieuwste technieken. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kunt u dan ook rekenen op vakmensen met de juiste kennis van zaken en jarenlange ervaring om uw kassensloop perfect uit te voeren. Zoals u mag verwachten van echte professionals, beschikken al onze mensen over een veiligheidspaspoort. Zij kunnen uw opdracht niet alleen goed, maar ook snel en volledig uitvoeren.

Een modern, compleet en goed onderhouden machinepark

Zeker bij kassensloop is het van groot belang om gebruik te kunnen maken van geschikte machines. Wij beschikken over een modern en goed onderhouden allround machinepark. Alle benodigde graafmachines, bulldozers, vrachtwagens en andere machines en wagens die bij de sloop van kassen nodig zijn, hebben wij in eigen huis. Hierdoor bent u verzekerd van een continue beschikbaarheid en bovendien scheelt dit in de kosten: wij hoeven geen machines of apparatuur te huren en hoeven dit dus ook niet aan u door te berekenen.

Ook qua gereedschap en andere hulpmiddelen zijn onze mensen volledig uitgerust om de klus zo goed mogelijk te klaren.

Wij werken snel, veilig en netjes

Het moeilijkste onderdeel van kassensloop is niet het daadwerkelijk slopen van de kassen. Het moeilijkste onderdeel is het netjes slopen van de kassen. Wij zien dit als een cruciaal onderdeel van het gehele proces. Dit om meerdere redenen. Allereerst staat veilig slopen bij ons hoog in het vaandel. Wij willen dat onze mensen veilig kunnen werken, maar ook de risico’s voor eventuele andere aanwezigen beperken. Er wordt gewerkt met glas en zeker wanneer dit breekt, kan dat zorgen voor gevaarlijke situaties. Wij werken altijd veilig en netjes. Niet alleen tijdens het slopen, maar ook daarna: wij zorgen er namelijk voor dat de locatie helemaal netjes wordt achtergelaten. Wij voeren alle puin af en ruimen alles op zodat u niet met troep achterblijft.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw kassensloop? Neem contact met ons op. Op de website kunt u direct een offerte aanvragen. Vertel ons de details over uw project en wij reageren binnen twee werkdagen met een zo volledig mogelijk voorstel en kostenopgave. Wij werken tegen zeer scherpe tarieven: tussen 25 en 35 euro per uur. Gaat het om een groter project, dan zijn wij altijd in staat om met u een scherpe, vaste projectprijs af te spreken waarbinnen alle werkzaamheden worden uitgevoerd. Wat uw project ook is: bij ons kunt u rekenen op vakmanschap, service en scherpe prijzen. 

Kassensloop betekent niet direct het einde van uw kassen

Kassensloop vindt eigenlijk om drie redenen plaats: om ruimte te maken voor een nieuw complext, omdat het bedrijf wordt opgeheven of omdat het bedrijf elders wordt voortgezet. Dit laatste is bijvoorbeeld het geval wanneer het bedrijf te groot is geworden, verder wil uitbreiden of ruimte moet maken voor een andere bestemming en een andere soort van bouw. Indien het bedrijf elders wordt voortgezet, zullen de klassen gesloopt moeten worden. Dit gebeurt dan echter wel op een andere wijze dan wanneer de kassen gesloopt moeten worden omdat het bedrijf stopt.

Kassen zijn bijzonder waardevol. Wanneer het bedrijf naar een nieuwe locatie verhuist, kan het natuurlijk een vereiste zijn dat de kassen – of in elk geval zo veel mogelijk hiervan – kunnen worden hergebruikt. Het opnieuw laten opbouwen van een kassencomplex met nieuwe materialen, kan enorm hoge kosten met zich meebrengen. Deze investering is al eens gedaan, dus als dit vermeden kan worden, dan moet hier ook echt naar gestreefd worden.

Kassensloop betekent dus niet direct het einde van uw kassen. Wij kunnen elke kas op een dusdanige wijze slopen dat losse onderdelen intact blijven en opnieuw gebruikt kunnen worden. U begrijpt natuurlijk dat dit een zeer specialistische klus is en dat er aan veel aspecten gedacht moet worden. Waar u behoefte aan hebt, zijn professionals die snel en effectief kunnen werken, zonder schade te berokkenen. Dit vraagt om een ervaren specialist, zoals Sloop-concurrent. Kassen demonteren is vakwerk. Een kleine fout of onzorgvuldigheid kan al zorgen voor schade, met een onbruikbaar onderdeel tot gevolg.

Wij gaan systematisch te werk

Moeten wij kassen slopen voor hergebruik, dan gaan wij systematisch te werk. Wij zorgen ervoor dat wij precies weten wat er moet gebeuren en wat de beste manier is om uw kassen te demonteren. Zeer veel zorg gaat daarbij vanzelfsprekend uit naar het glas. Wij kunnen alle glazen panelen verwijderen en deze veilig opbergen en vervoeren naar de nieuwe locatie (indien gewenst). Vervolgens blijft het geraamte van de kas over. Dit demonteren wij vakkundig en ook hierbij zullen wij altijd zorgen voor een behandeling met veel zorg en aandacht, terwijl we uiteraard ook rekening houden met deadlines.

Regelgeving waaraan moet worden gedacht

Elke vorm van sloop kent regelgeving. Deze regelgeving zorgt ervoor dat de sloop volgens de normen en eisen op onder andere het gebied van veiligheid en milieu plaats kan vinden. Voor kassen gelden uiteraard specifieke eisen die te maken hebben met de constructie en het materiaalgebruik van kassen, plus de daarbij behorende risico’s. Onze mensen zijn altijd op de hoogte van de regels en zorgen dan ook voor een snelle en veilige sloop of demontage die aan alle regelgeving voldoet. 

Ook wanneer het een reguliere sloop betreft, met onderdelen die niet opnieuw gebruikt hoeven te worden, dragen wij zorg voor een correcte gang van zaken. Wij werken altijd milieubewust en volgens de strengste normen, of deze nu middels wetgeving worden opgelegd of niet: wij stellen altijd de hoogste eigen aan ons eigen werk.  

Scroll naar boven