Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen Aalsmeer

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Bent u op zoek naar betonboorbedrijf in Aalsmeer? Wij helpen u met betonboringen in Aalsmeer sinds 1993. Dit doen wij met erkende en ervaren betonboorders. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven en hebben een goede naamsbekendheid opgebouwd in heel Noord-Holland. Dit komt omdat wij als betonboorbedrijf voordelig zijn, zonder in te boeten op kwaliteit. Hieronder vindt u enkele andere sterke punten van ons bedrijf:

 • Een landelijke dekking
 • Klantgericht
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG-verklaring
 • Ervaren en gedreven

Wij zijn een full-service betonboorbedrijf en helpen u ook met het zagen in beton, maar ook met sleuven frezen voor vloerverwarming. Dit soort projecten zijn intensief en er is de nodige kennis voor nodig. Wij raden u dan ook aan om dit soort werkzaamheden door ene professioneel en ervaren sloopbedrijf uit te laten voeren. Dan bent u bij Sloop Concurrent natuurlijk aan het juiste adres. Lees snel verder, zo voorzien wij u van de kosten van betonboringen in Aalsmeer maar natuurlijk ook met bespaartips en informatie.

betonboringen-Aalsmeer

Betonboringen in Aalsmeer

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, kies voor een lokaal bedrijf. Sloop Concurrent is daadwerkelijk gevestigd in Amsterdam en kunnen u vanuit onze hoofdvestiging, voordelig helpen in Aalsmeer. Wij helpen dagelijks meerdere particulieren met het boren- of zagen in verschillende steensoorten. Zo helpen wij met het maken van trapgaten, maar ook het boren van gaten voor een afzuiging is een veel voorkomend project in Aalsmeer. Wij maken gebruik van A-kwaliteit diamantboren maar wij hebben ook meerdere professionele boorapparatuur. Hierdoor kunnen wij ook bedrijven en aannemers helpen met het boren in beton. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen er doorheen zagen of boren. Denk hierbij aan beton, graniet, marmer, maar ook hele funderingen zijn voor onze betonboorders geen probleem.

Waarom in beton laten boren?

Betonboringen in Aalsmeer worden voor meerdere toepassingen uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld een keuken waarbij er afzuiging naar buiten mag worden geleid? Dan kunnen wij een gat in uw buitenmuur boren waardoor u de afzuiging vrij eenvoudig aan kunt leggen. Buiten een afzuiging, zijn er natuurlijke veel meer toepassingen waarbij u gaten mag laten boren, hieronder vindt u enkele voorbeelden:

 • Uitzagen ruimte voor deur of raam
 • Trapgaten maken
 • Het verplaatsen van stopcontacten, waterleidingen, afvoeren, elektrapijpen, centraaldozen en kruipluikgaten
 • Het aanleggen van een constructieve naad of krimpvoeg
 • Aanpassingen aan liftgaten
 • Rookkanaal gaten
 • Kruipruimte luchtgaten
 • Inbouwdozen (elektra)
 • Spots voor plafond

Zoals u hierboven kunt zien, zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Kosten-betonboringen-in-Aalsmeer

Geen gat te groot voor uw betonboorbedrijf in Aalsmeer

De betonboringen die wij het meest toepassen in Aalsmeer is toch wel gaten boren voor de afzuiging naar buiten. Andere populaire projecten zijn:

 • Doorvoer lucht
 • Cv-installaties
 • Riolering
 • Dak doorvoer
 • Trapgaten maken

Voor elk project is er een andere diameter boor nodig. Zo heeft u voor afzuiging naar buiten een groter gat nodig dan voor bijvoorbeeld spots op het plafond. Bij ons betonboorbedrijf in Aalsmeer maakt het ons verder niet uit hoe groot de diameter of hoe diep er geboord mag worden. Wij kunnen u altijd voorzien van een perfecte gat waar nodig. Ook voor bedrijven staan wij graag klaar. Zo helpen wij vaak bij het opbouwen van nieuwbouwwoningen die nog opgebouwd worden. Dit doen wij natuurlijk tegen dezelfde voordelige tarieven als voor particulieren. De diameters die bij ons sloopbedrijf in Aalsmeer vaak voorkomen zijn:

 • 100 mm
 • 150 mm
 • 200 mm
 • 250 mm

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Kraan aan het slopen in Aalsmeer
Sloopwerken Aalsmeer
Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Kosten betonboringen in Aalsmeer

Wat zijn de kosten voor betonboringen in Aalsmeer? Het blijft natuurlijk lastig om een exacte prijs te noemen. Dit komt omdat elke project anders is en wij weten niet precies weten waar wij tegen aan lopen. Als u het exact wilt weten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij proberen u natuurlijk wel een gemiddelde prijs op te geven, vandaar dan ook onderstaande tabel. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

DiameterKosten excl. BTWDiameterKosten excl. BTW
Ø 18 € 0,56Ø 150€ 1,53
Ø 20€ 0,59Ø 160€ 1,69
Ø 22€ 0,61Ø 170€ 1,78
Ø 24€ 0,63Ø 180€ 1,90
Ø 26€ 0,65Ø 190€ 1,95
Ø 28€ 0,70Ø 200 € 2,09
Ø 30€ 0,72Ø 210€ 2,16
Ø 40€ 0,81Ø 220€ 2,24
Ø 50€ 0,92Ø 230€ 2,31
Ø 60€ 0,99 Ø 240 € 2,43
Ø 70€ 1,03Ø 250€ 2,81
Ø 80€ 1,08Ø 300 € 3,97
Ø 90€ 1,13Ø 350 € 5,54
Ø 100€ 1,17Ø 400€ 7,21
Ø 110€ 1,25Ø 450 € 9,63
Ø 120€ 1,31Ø 500€ 11,07
Ø 130€ 1,44Ø 550€ 13,47
Ø 140€ 1,49 Ø 600€ 15,01

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per strekkende centimeter.

 • Voor boren van onder naar boven geldt een toeslag van 100%
 • Boren van afwijkende diameters, kosten op aanvraag
 • Indien een normale productie niet mogelijk is hanteren wij een uurloon van € 60,-
 • Minimale opdracht kosten € 120,-

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Sloopbedrijf Aalsmeer

Prijsbepalende factoren: totale kosten betonboringen

Er zijn meerdere bepalende factoren voor de totale kosten. Wij hebben enkele factoren hieronder voor u opgesomd:

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in een betonnen muur.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingszoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u exact weten wat het betonboren in Amsterdam u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. U kunt deze natuurlijk gebruiken om de kosten met onze concurrenten te vergelijken maar wij kunnen u gelijk al vertellen dat onderaan de streep, wij altijd het voordeligst zijn. Dit komt omdat wij heel efficiënt en professioneel te werk gaan. Zo voorkomen wij overhead kosten en kunnen wij u snel voorzien van gaten in beton.

Heeft u een algemene vraag? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen u graag.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven