Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen Amstelveen

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Wilt u betonboringen in Amstelveen laten uitvoeren? Onze specialisten helpen u snel, secuur en betaalbaar. Wij zijn een betrouwbaar en professioneel bedrijf maar u betaalt niet de hoofdprijs. Goedkoop is vaak duurkoop, maar dit bij ons betonboorbedrijf in Aalsmeer zeker niet het geval. U hoeft bij ons niet in te boeten op kwaliteit maar omdat wij effectief te werk gaan, kunnen wij onze tarieven laag houden. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk intern opgeleid en in het bezit van een VOG-verklaring.

Betonboringen laten uitvoeren met een 100% tevredenheidsgarantie? Sloop Concurrent is uw partner. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het laten boren van gaten in beton? Lees dan snel verder.

Betonboringen Amstelveen

Betonboringen en toepasssingen

Er zijn veel verscheidene toepassingen en redenen om in beton te laten boren. Heeft u bijvoorbeeld een keuken waarbij de afzuiging naar buiten afgevoerd mag worden? Dan kunnen wij een gat in de muur aan de buiten boren waardoor u  vrij eenvoudig uw afzuiging naar buiten kan leiden. Ook voor uw trapgaten of het laten ophangen van spots is betonboren de oplossing. Hieronder vindt u de meest voorkomende toepassingen in Amstelveen:

 • Uitzagen van ruimte voor deur of raam
 • Trapgaten maken
 • Het in-frezen van sleuven voor vloerverwarming
 • Het verplaatsen van stopcontacten, waterleidingen, afvoeren, elektrapijpen, centraaldozen en kruipluikgaten
 • Rookkanaal gaten
 • Afzuiging
 • Inbouwdozen (elektra)
 • Spots voor plafond

Of het nu gaat om het creëren van een kruipruimte, een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in het plafond om uw verlichting op te hangen, wij helpen u snel, voordelig en professioneel. Ons betonboorbedrijf helpt u ook in het weekend en in de avonduren. Zo zijn wij flexibel en klantgericht maar betaalt u niet de hoofdprijs. Goedkoop is vaak duurkoop maar bij onze betonboorders is dit zeker niet het geval. Concurrerende tarieven maar u hoeft dus zeker niet in te boeten op de kwaliteit.

Betonboringen in Amstelveen: lokaal en professioneel

Waarom u voor een lokaal bedrijf mag kiezen? Ons betonboorbedrijf in Amstelveen is snel ter plaatse en weten van de hoed en de rand in heel Noord-Holland. Omdat wij daadwerkelijk zijn gevestigd in Noord-Holland, kunnen wij u onze diensten voordelig aanbieden. Zo kunnen wij u helpen met het zagen- of boren in beton in hardere steensoorten. Hierdoor kunnen wij u in Amstelveen helpen met ventilatiekanalen, trapgaten en met uw roomkozijnen. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

Dankzij onze diamantboren komen wij door alle soorten beton en bakstenen. Ook als u gaten wilt laten boren in tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een full-service betonboorbedrijf waardoor wij u kunnen helpen met alle soorten betonwerkzaamheden. Bent u op zoek naar een lokaal en betrouwbaar betonboorbedrijf in Amstelveen? Maak dan gebruik van onze contactformulier of geef ons een belletje. Wij staan graag voor u klaar!

Kosten betonboringen in Amstelveen

Gaten laten boren? Wij boren alle soorten diameters

Ons sloopbedrijf in Amstelveen maakt alleen gebruik van A-kwaliteit merken en de beste boortjes. Zo weet u zeker dat u een perfect gat krijgt voor uw project en u verder niets meer ziet van onze werkzaamheden. Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

 • Doorvoer lucht
 • Cv-installaties
 • Riolering
 • Dak doorvoer
 • Trapgaten maken

Voor verschillende toepassingen, zijn natuurlijk verschillende diameters vereist. Niet elke gat is natuurlijk net zo groot als diep. Bij Sloop Concurrent maakt dit verder niets uit. Wij kunnen gaten boren van Ø 100 mm maar ook van Ø 350 mm. Wij boren dus alle formaten gaten en in alle soorten gesteente. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diameters in Amstelveen:

 • 100 mm
 • 150 mm
 • 200 mm
 • 250 mm

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Totaalsloop in Amstelveen
Sloopbedrijf Amstelveen
Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Kosten betonboringen in Amstelveen

Voordat u onze professionele betonboorders aan de slag laat gaan, wilt u natuurlijk eerst weten wat betonboringen in Amstelveen gaat kosten. Het blijft natuurlijk lastig om precies aan te geven wat de exacte kosten zullen zijn. Zo is elke project anders en ligt het er echt een beetje aan, wat uw exacte wensen zijn. Wij zouden natuurlijk niet Sloop Concurrent zijn, als wij u niet de juiste richting opsturen. Hieronder vindt u een tabel waar u alle kosten in één handige overzicht kunt vinden:

DiameterKosten excl. BTWDiameterKosten excl. BTW
Ø 18 € 0,56Ø 150€ 1,53
Ø 20€ 0,59Ø 160€ 1,69
Ø 22€ 0,61Ø 170€ 1,78
Ø 24€ 0,63Ø 180€ 1,90
Ø 26€ 0,65Ø 190€ 1,95
Ø 28€ 0,70Ø 200 € 2,09
Ø 30€ 0,72Ø 210€ 2,16
Ø 40€ 0,81Ø 220€ 2,24
Ø 50€ 0,92Ø 230€ 2,31
Ø 60€ 0,99 Ø 240 € 2,43
Ø 70€ 1,03Ø 250€ 2,81
Ø 80€ 1,08Ø 300 € 3,97
Ø 90€ 1,13Ø 350 € 5,54
Ø 100€ 1,17Ø 400€ 7,21
Ø 110€ 1,25Ø 450 € 9,63
Ø 120€ 1,31Ø 500€ 11,07
Ø 130€ 1,44Ø 550€ 13,47
Ø 140€ 1,49 Ø 600€ 15,01

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per strekkende centimeter.

 • Voor boren van onder naar boven geldt een toeslag van 100%
 • Boren van afwijkende diameters, kosten op aanvraag
 • Indien een normale productie niet mogelijk is hanteren wij een uurloon van € 60,-
 • Minimale opdracht kosten € 120,-

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Sloopwerken in Amstelveen

Prijsbepalende factoren: wat bepaalt de totale kosten

Er zijn meerdere bepalende factoren voor de totale kosten. Wij hebben enkele factoren hieronder voor u opgesomd:

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in een betonnen muur.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingzoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat uw project in Amstelveen gaat kosten? Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. U zit nergens aan vast en u kunt onze offerte gebruiken om deze te vergelijken met één van onze concurrenten. Wij zijn heel open over onze tarieven omdat wij weten dat wij onderaan de streep het goedkoopst zijn. Wilt u overtuigt worden? Vraag dan een prijsopgaaf aan en u zult het zelf zien.

Wij kunnen u ook helpen met uw sloopwerkzaamheden. Als Sloopbedrijf Amstelveen voorzien wij u van alle soorten sloopwerkzaamheden.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven