Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen Bloemendaal

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Ons betonboorbedrijf in Bloemendaal helpt u met al uw betonboringen in Bloemendaal en omgeving. Ook voor het zagen en frezen in beton bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een extra gat voor een afzuigbuis naar uw keuken? Of wilt u misschien sleuven laten frezen voor vloerverwarming? Onze specialisten helpen u snel, professioneel en betaalbaar. Wij zijn lokaal gevestigd in Noord-Holland en berekenen u daarom scherpe tarieven. Natuurlijk zonder in te boeten op de kwaliteit.

Wij zijn benaderbaar en een eerlijk bedrijf. Zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan en helpen wij u zelfs in het weekend, of in de avonduren. Maak een vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij u langs, om een vrijblijvende offerte op te maken.

Betonboringen Bloemendaal

Betonboringen in Bloemendaal: populaire projecten

Er zijn tal van toepassingen waarvoor u gaten in beton kan laten boren. Zo kunt u denken aan het aanleggen van een nieuwe keuken, de buis voor afzuiging en voor afzuiging in een badkamer of toilet. Er zijn talloze toepassingen waarvoor u laat betonboren in Amstelveen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van toepassingen:

 • Uitzagen ruimte voor deur of raam
 • Trapgaten maken
 • Het in-frezen van sleuven voor vloerverwarming
 • Het verplaatsen van stopcontacten, waterleidingen, afvoeren, elektrapijpen, centraaldozen en kruipluikgaten
 • Het aanleggen van een constructieve naad of krimpvoeg
 • Het treffen van voorbereidingen voor het aanleggen van convectorputten
 • Aanpassingen aan liftgaten
 • Rookkanaal gaten
 • Kruipruimte luchtgaten
 • Afzuig en beluchting
 • Inbouwdozen (elektra)
 • Spots voor plafond

Of het nu gaat om het creëren van een kruipruimte, een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in het plafond om uw verlichting op te hangen, wij helpen u snel, voordelig en professioneel. Bij ons betonboorbedrijf staat de klant centraal. Wij berekenen u niet de hoofdprijs maar u hoeft ook niet in te boeten op de kwaliteit.

Betonboringen in Bloemendaal door Sloop Concurrent

Ons betonboorbedrijf is oorspronkelijk begonnen als Sloopbedrijf in Bloemendaal, maar is inmiddels uitgegroeid tot een full-service bedrijf met een landelijke dekking. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten aan betonboringen en doen dit al sinds 1993 met veel plezier. Wij werken alleen met intern opgeleide specialisten die in het bezit zijn van de benodigde certificaten. Wij besteden ons werk nooit uit en voorzien u van de kwaliteit als dat u van ons mag verwachten.

Wij helpen u niet alleen met kleine projecten, maar ook met grote projecten. Denk hierbij aan nieuwbouwwoningen of tunnels. Omdat wij lokaal gevestigd zijn (namelijk in Haarlem), kunnen wij u onze diensten voordelig aanbieden. Wij werken efficiënt en proberen u waar nodig te ontzorgen. Zo is onze doel om u zo snel mogelijk weer door te laten kunnen gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. Heeft u weinig tijd? Dan kunnen wij uw project ook s’avonds of in de middag inplannen. Wij zijn dus flexibel en klantgericht en waar nodig denken wij graag met u mee.

Kosten-betonboringen-in-Bloemendaal

Gaten boren in beton: alle dieptes en diameters

Voor verschillende toepassingen, zijn natuurlijk verschillende diameters vereist. Niet elke gat is natuurlijk net zo groot als diep. Bij Sloop Concurrent maakt dit verder niets uit zo boren wij gaten van Ø 100 mm maar ook van Ø 350 mm. Wij boren dus alle formaten gaten en in alle soorten gesteente. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diameters in Bloemendaal:

 • 100 mm
 • 150 mm
 • 250 mm

Zoals u ziet kunnen wij u voorzien van alle soorten gaten, in alle soorten diameters. Zo kunnen wij u helpen met al uw projecten en kunt u al uw werkzaamheden bij één bedrijf onderbrengen.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Totaalsloop in Bloemendaal
Sloopwerken in regio Bloemendaal
Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Kosten betonboringen in Bloemendaal

Voordat u onze professionele betonboorders aan de slag laat gaan, wilt u natuurlijk eerst weten wat betonboringen in Bloemendaal gaat kosten. Hieronder vindt u een handige tabel waarbij u in één oogopslag kan zien wat de tarieven voor onze diensten zijn:

DiameterKosten excl. BTWDiameterKosten excl. BTW
Ø 18 € 0,56Ø 150€ 1,53
Ø 20€ 0,59Ø 160€ 1,69
Ø 22€ 0,61Ø 170€ 1,78
Ø 24€ 0,63Ø 180€ 1,90
Ø 26€ 0,65Ø 190€ 1,95
Ø 28€ 0,70Ø 200 € 2,09
Ø 30€ 0,72Ø 210€ 2,16
Ø 40€ 0,81Ø 220€ 2,24
Ø 50€ 0,92Ø 230€ 2,31
Ø 60€ 0,99 Ø 240 € 2,43
Ø 70€ 1,03Ø 250€ 2,81
Ø 80€ 1,08Ø 300 € 3,97
Ø 90€ 1,13Ø 350 € 5,54
Ø 100€ 1,17Ø 400€ 7,21
Ø 110€ 1,25Ø 450 € 9,63
Ø 120€ 1,31Ø 500€ 11,07
Ø 130€ 1,44Ø 550€ 13,47
Ø 140€ 1,49 Ø 600€ 15,01

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per strekkende centimeter.

 • Voor boren van onder naar boven geldt een toeslag van 100%
 • Boren van afwijkende diameters, kosten op aanvraag
 • Indien een normale productie niet mogelijk is hanteren wij een uurloon van € 60,-
 • Minimale opdracht kosten € 120,-

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Sloopbedrijf Bloemendaal

Prijsbepalende factoren: totale kosten betonboringen

Er zijn meerdere bepalende factoren voor de totale kosten. Wij hebben enkele factoren hieronder voor u opgesomd:

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in een betonnen muur.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingszoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u exact weten wat het betonboren in Bloemendaal u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. U kunt deze natuurlijk gebruiken om de kosten met onze concurrenten te vergelijken maar wij kunnen u gelijk al vertellen dat onderaan de streep, wij altijd het voordeligst zijn. Dit komt omdat wij heel efficiënt en professioneel te werk gaan. Zo voorkomen wij overhead kosten en kunnen wij u snel voorzien van gaten in beton.

Heeft u een algemene vraag? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen u graag.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven