Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen Haarlem

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Bent u op zoek naar een betonboorbedrijf in Haarlem? Sloop Concurrent voert alle betonboringen in Haarlem voor u voordelig uit. Goedkoop is vaak duurkoop maar bij ons betonboorbedrijf krijgt u de beste kwaliteit voor een betaalbaar tarief. Dit komt omdat wij efficiënt te werk gaan en daadwerkelijk gevestigd zijn in Haarlem. Wij hebben een landelijke dekking maar Haarlem is, en blijft onze stad. Al onze betonboorders wonen en werken al jaren in Haarlem, en doen dit met veel plezier en passie. Omdat ons hoofdkantoor ook in Haarlem staat, zijn wij snel ter plaatse en weten wij precies van de hoed en de rand. Onze stratenkennis is dus zodanig, dat wij precies weten welke betonwerkzaamheden er veel voorkomen in uw straat. Het grote voordeel is dan ook dat wij precies weten weten wat wij mogen uitvoeren maar ook zeker wat niet te doen in onze mooie stad.

Wilt u dat wij vrijblijvend langskomen om een offerte op te maken? Dit doen wij natuurlijk graag en zelfs ’s avonds of in het weekend. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee.

Sloper aan het werk in regio Haarlem

Toepasssingen betonboren in Haarlem

Aangezien Sloop Concurrent een ruim scala aan diensten in Haarlem verricht, is het natuurlijk belangrijk om te weten met wat voor betonboringen wij u kunnen helpen. Ons betonboorbedrijf in Haarlem is zeer flexibel. Omdat betonboringen toch wel voor wat overlast kunnen zorgen, kunt u bij ons een planning maken, waarbij de werkzaamheden zo weinig mogelijk overlast veroorzaakt bij de aanwezigen. U kunt ons benaderen voor de volgende werkzaamheden:

 • Uitzagen ruimte voor deur of raam
 • Trapgaten maken
 • Het in-frezen van sleuven voor vloerverwarming
 • Het treffen van voorbereidingen voor het aanleggen van convectorputten
 • Aanpassingen aan liftgaten
 • Rookkanaal gaten
 • Kruipruimte luchtgaten
 • Afzuig en beluchting
 • Inbouwdozen (elektra)
 • Spots voor plafond

Of het nu gaat om het creëren van een kruipruimte, een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in het plafond om uw verlichting op te hangen, wij helpen u snel, voordelig en professioneel. Bij ons betonboorbedrijf staat de klant centraal. Wij berekenen u niet de hoofdprijs maar u hoeft ook niet in te boeten op de kwaliteit.

Betonboringen door een lokaal bedrijf

Sloop Concurrent: hét betonboorbedrijf in regio Haarlem is uw lokale specialist voor al uw zaag- en betonboor werkzaamheden. Wij kunnen u helpen met het boren- of zagen van gaten in harde steensoorten. Hierdoor kunnen wij u helpen met deur- en raamkozijnen, ventilatiekanalen en trapgaten. Bij betonboringen wordt er gebruik gemaakt van water. Deze water wordt gebruikt voor koeling maar als u dit liever wilt, kunnen wij de betonboringen in Haarlem ook droog uitvoeren. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van stofafzuiging.

Omdat wij dagelijks meerdere particulieren en bedrijven helpen met het uitvoeren van betonboringen, weten wij precies van de hoed en de rand. Wij zijn daadwerkelijk gevestigd in Haarlem maar hebben onlangs ook een goede naamsbekendheid in de rest van Haarlem opgebouwd. Wij zijn betaalbaar en helpen u graag. U hoeft bij ons nooit teveel te betalen maar u hoeft ook niet in te boeten op de kwaliteit. Zo weet u dat u met professionals te maken heeft.

betonboringen-door-sloop-concurrent

Gaten boren in beton: geen gat te diep!

Wij denken altijd met u mee en geen klus is te klein of te groot. Waar nodig, denken wij altijd met u mee. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen en onze vakman ontlasten u graag. Omdat wij een full-service en klantgericht betonboorbedrijf is, kunnen wij u voorzien van alle diktes en dieptes qua diameters van uw gaten.

Voor verschillende toepassingen, zijn natuurlijk verschillende diameters vereist. Niet elke gat is natuurlijk net zo groot als diep. Bij Sloop Concurrent maakt dit verder niets uit. Wij kunnen gaten boren van Ø 100 mm maar ook van Ø 350 mm. Wij boren dus alle formaten gaten en in alle soorten gesteente. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diameters in Haarlem:

 • 100 mm
 • 150 mm
 • 200 mm
 • 250 mm

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Slopen met kraan in Haarlem
Woningbouw aannemer
Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Kosten betonboringen in Haarlem

Voordat u een betonboor project laat uitvoeren, wilt u natuurlijk eerst weten wat deze werkzaamheden gaan kosten. Het blijft lastig om exact te zeggen wat een project gaat kosten. Toch willen wij u voorzien van de gemiddelde kosten voor het boren in beton. In onderstaande tabel kunt u snel zien wat de gemiddelde kosten zullen zijn:

DiameterKosten excl. BTWDiameterKosten excl. BTW
Ø 18 € 0,56Ø 150€ 1,53
Ø 20€ 0,59Ø 160€ 1,69
Ø 22€ 0,61Ø 170€ 1,78
Ø 24€ 0,63Ø 180€ 1,90
Ø 26€ 0,65Ø 190€ 1,95
Ø 28€ 0,70Ø 200 € 2,09
Ø 30€ 0,72Ø 210€ 2,16
Ø 40€ 0,81Ø 220€ 2,24
Ø 50€ 0,92Ø 230€ 2,31
Ø 60€ 0,99 Ø 240 € 2,43
Ø 70€ 1,03Ø 250€ 2,81
Ø 80€ 1,08Ø 300 € 3,97
Ø 90€ 1,13Ø 350 € 5,54
Ø 100€ 1,17Ø 400€ 7,21
Ø 110€ 1,25Ø 450 € 9,63
Ø 120€ 1,31Ø 500€ 11,07
Ø 130€ 1,44Ø 550€ 13,47
Ø 140€ 1,49 Ø 600€ 15,01

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per strekkende centimeter.

 • Voor boren van onder naar boven geldt een toeslag van 100%
 • Boren van afwijkende diameters, kosten op aanvraag
 • Indien een normale productie niet mogelijk is hanteren wij een uurloon van € 60,-
 • Minimale opdracht kosten € 120,-

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Sloopbedrijf Haarlem

Prijsbepalende factoren: totale kosten betonboringen

Er zijn meerdere bepalende factoren voor de totale kosten. Wij hebben enkele factoren hieronder voor u opgesomd:

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in een betonnen muur.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingszoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Als Sloopbedrijf Haarlem helpen wij dagelijks het MKB en particulieren met het uitvoeren van betonboringen. U wilt natuurlijk precies weten wat uw project gaat kosten. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt krijgt u binnen 24 uur antwoord met een geheel vrijblijvende prijsopgaaf. Deze kunt u gebruik maken om onze kosten te vergelijken met de concurrent, maar ook om precies te weten wat uw project gaat kosten.

Onze offertes zijn daadwerkelijk vrijblijvend. U ontvangt een offerte, waarna u zelf beslist of u de werkzaamheden uit laat voeren. Wij weten dat wij onderaan de streep het voordeligst zijn maar vraag een offerte aan, en ondervindt dit zelf.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven