Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen Heerhugowaard

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Bent u op zoek naar een klantgericht en professioneel betonboorbedrijf in Heerhugowaard? Onze betonboorders staan klaar voor al uw betonboringen in Heerhugowaard. Wij helpen dagelijks zowel particulieren als het MKB aan gaten voor afzuigingen, ramen en trappen. Dit doen wij vol passie en betaalbaar. Al onze specialisten zijn in het bezit van een VOG-verklaring en van de benodigde certificaten. Zo weet u dat u met een professional te maken heeft. Wij zijn flexibel en kunnen onze werktijden aanpassen naar uw wensen.

Veel voorkomende werkzaamheden in Heerhugowaard zijn:

 • Uitsparingen voor deuren en ramen
 • Het aanleggen van trapgaten
 • Het frezen van sleuven voor vloerverwarming
 • Sparingen ten behoeve van ventilatie kruipruimten

Wij zijn een full-service betonboorbedrijf en kunnen u voorzien van alle soorten gaten. Als Sloopbedrijf Heerhugowaard kunnen wij u ook helpen met uw sloopwerkzaamheden in regio Noord-Holland. Wilt u weten wat uw project gaat kosten? Op deze pagina vindt u alle kosten in één handige overzicht.

Sloopbedrijf Heerhugowaard

Full-service betonboorbedrijf Heerhugowaard

Heerhugowaard is één van de werkgebieden van Sloop Concurrent. Wij hebben een landelijke dekking en voorzien u van betonboringen door heel Nederland. Wij verzorgen ook zaag- en sloopwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven en het MKB. Wij maken alleen gebruik van de meest geavanceerde gereedschappen en materialen. Omdat onze specialisten jarenlange ervaring hebben en de benodigde vakkennis hebben, kunnen wij u een 100% tevredenheidsgarantie afleveren.

Wilt u sleuven voor vloerverwarming laten frezen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een groot project? Wij draaien nergens onze handen voor om. Wij luisteren naar uw wensen en bij ons is een afspraak dan ook echt een afspraak. Omdat wij flexibel en betaalbaar zijn, hebben wij inmiddels een goede naamsbekendheid opgebouwd en weten veel mensen ons te vinden in Heerhugowaard. Wilt u weten wat een project exact gaat kosten? Vraag dan één van onze glasheldere offertes aan.

Betonboringen Heerhugowaard: alle diameters

Voor elke toepassing is er een verschillende diameter vereist. Ook het apparatuur kan fluctueren bij verschillende projecten. Bij onze betonboorbedrijf maakt dit verder niet veel uit, wij kunnen namelijk gaten boren van Ø 100 mm maar ook van Ø 350 mm. Zo is uw klus bij ons dus in goede handen en is geen gat te groot of te diep voor onze specialisten. Wij maken gebruik van diamantboren en kunnen in alle hardere steensoorten boren. Wij boren het liefst nat maar ook het droogboren is bij ons geen probleem. Wij zijn dus echt een full-service betonboorbedrijf en u kunt al uw betonboringen in Heerhugowaard bij ons onderbrengen. Dit scheelt veelal in de kosten. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diameters in Heerhugowaard:

 • Ø 100 mm
 • Ø 150 mm
 • Ø 200 mm
 • Ø 250 mm

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Slopen met kraan in Heerhugowaard
Sloper aan het werk in regio Heerhugowaard
Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Kosten betonboringen in Heerhugowaard

Voordat u onze professionele betonboorders aan de slag laat gaan, wilt u natuurlijk eerst weten wat betonboringen in Heerhugowaard u gaat kosten. Hieronder vindt u een handige tabel waarbij u in één oogopslag kan zien wat de tarieven voor onze diensten zijn:

DiameterKosten excl. BTWDiameterKosten excl. BTW
Ø 18 € 0,56Ø 150€ 1,53
Ø 20€ 0,59Ø 160€ 1,69
Ø 22€ 0,61Ø 170€ 1,78
Ø 24€ 0,63Ø 180€ 1,90
Ø 26€ 0,65Ø 190€ 1,95
Ø 28€ 0,70Ø 200 € 2,09
Ø 30€ 0,72Ø 210€ 2,16
Ø 40€ 0,81Ø 220€ 2,24
Ø 50€ 0,92Ø 230€ 2,31
Ø 60€ 0,99 Ø 240 € 2,43
Ø 70€ 1,03Ø 250€ 2,81
Ø 80€ 1,08Ø 300 € 3,97
Ø 90€ 1,13Ø 350 € 5,54
Ø 100€ 1,17Ø 400€ 7,21
Ø 110€ 1,25Ø 450 € 9,63
Ø 120€ 1,31Ø 500€ 11,07
Ø 130€ 1,44Ø 550€ 13,47
Ø 140€ 1,49 Ø 600€ 15,01

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per strekkende centimeter.

 • Voor boren van onder naar boven geldt een toeslag van 100%
 • Boren van afwijkende diameters, kosten op aanvraag
 • Indien een normale productie niet mogelijk is hanteren wij een uurloon van € 60,-
 • Minimale opdracht kosten € 120,-

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Sloopwerk door Sloop Concurrent

Prijsbepalende factoren: totale kosten betonboringen

Er zijn meerdere bepalende factoren voor de totale kosten. Wij hebben enkele factoren hieronder voor u opgesomd:

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in een betonnen muur.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingszoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u exact weten wat het betonboren in Heerhugowaard u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. U kunt deze natuurlijk gebruiken om de kosten met onze concurrenten te vergelijken maar wij kunnen u gelijk al vertellen dat onderaan de streep, wij altijd het voordeligst zijn. Dit komt omdat wij heel efficiënt en professioneel te werk gaan. Zo voorkomen wij overhead kosten en kunnen wij u snel voorzien van gaten in beton.

Een vrijblijvende offerte is bij ons bedrijf dan ook echt vrijblijvend. U kunt ook een offerte op locatie laten opmaken. Zo kunnen wij u snel voorzien van een prijs en weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen bij Sloop Concurrent.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven