Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonboringen Zaandam

Relevante pagina's

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Betonboringen in Zaandam uit laten voeren? Bij Sloop Concurrent kan dit goedkoop en professioneel. Wij leveren uitmuntende kwaliteit tegen een goedkope tarief. Dit doen wij al jaren en wij zijn welbekend in heel Noord-Holland. Onze prijs-kwaliteitverhouding behoort tot één van de beste in heel Europa. Dit komt omdat wij efficiënt te werk gaan en wij precies weten wat te doen. Onze monteurs hebben een goede stratenkennis en helpen u met al sloopwerkzaamheden.

Ook voor het zagen in beton, of het frezen van sleuven voor uw vloerverwarming vindt u in ons de juiste partij. Wilt u precies weten wat uw project gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Sloopbedrijf Zaandam

Betonboringen Zaandam: lokaal en betrouwbaar

Wij raden u altijd aan om te kiezen voor een lokaal betonboorbedrijf in Zaandam. Zo kunt u de kosten drukken en wordt u vaak snel geholpen. Ons bedrijf heeft een landelijke dekking maar vergis u niet, Noord-Holland is waar ons hart ligt. Hier zijn wij begonnen als Sloopbedrijf Zaandam en hier helpen wij dan ook dagelijks particulieren en bedrijven met betonboringen.

Het boren in beton is specialistisch werk en wij adviseren u dan ook om dit soort werkzaamheden uit te besteden aan een professioneel en erkend bedrijf. Wij maken alleen gebruik van A-kwaliteit apparatuur en boren. Als u voor Sloop Concurrent kiest, dan kiest u voor lokaal en betrouwbaar.

Buiten dat onze specialisten u voorzien van vakwerk, denken wij ook altijd met de klant mee. Zo staat de klant bij ons voorop en dat voor echte concurrerende tarieven. Bent u op zoek naar een lokaal en betrouwbaar betonboorbedrijf in Alkmaar? Sloop Concurrent staat 24/7 voor u klaar!

Specialist in betonwerkzaamheden

Wilt u betonboringen laten uitvoeren in Zaandam? Wij kunnen u helpen met de volgende werkzaamheden:

 • Uitzagen ruimte voor bijvoorbeeld een deur
 • Trapgaten zagen
 • Het frezen van sleuven voor vloerverwarmingssystemen
 • Betonboringen ten behoeve van spots in het plafond
 • Wegbreken van wanden en vloeren met een compressor met luchtgereedschap
 • Het verplaatsen van stopcontacten, waterleidingen, en afvoer
 • Uitzagen voor doorgangen
 • Aanpassingen aan liftgaten
 • Sloopwerkzaamheden

Wij besteden geen klussen uit. Alle betonboringen in Zaandam worden door onze eigen monteurs. U krijgt een vast contactpersoon waardoor de communicatie altijd soepel verloopt. Wij zijn meestal in raptempo gereed en u krijgt de nazorg die een project verdient. Als u dus zorgeloos gaten wilt laten boren, kies dan voor Sloop Concurrent. Al onze specialisten zijn in het bezit van een VOG-verklaring en van de benodigde certificaten. Dagelijks helpen wij meerdere particulieren en bedrijven met betonwerkzaamheden.

gat-boren-in-betonmuur

Betonboringen Zaandam in alle diameters

Het is natuurlijk logisch dat voor verschillende toepassingen, verschillende diameters zijn vereist. Bij ons betonboorbedrijf in Zaandam maakt het ons verder niet uit wat voor diameter is vereist. Wij hebben professionele apparatuur om elk project tot een succes te maken.

 • 100 mm
 • 150 mm
 • 200 mm
 • 250 mm

Buiten betonboringen, betonzagen en sleuven frezen kunnen wij u ook helpen met sloopwerkzaamheden. Als Sloopbedrijf Zaandam helpen wij heel Nederland met onze sloopwerkzaamheden. Zo zijn betonboringen en sloopwerkzaamheden nauw met elkaar verbonden. Wij zijn een full-service betonboorbedrijf en kunnen u helpen met alle facetten. Heeft u een sloopklus? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Huis slopen in Zaandam
Sloper aan het werk in regio Zaandam
Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Kosten betonboringen Zaandam

Wat zijn de kosten voor betonboringen in Zaandam? Het blijft natuurlijk lastig om een exacte prijs te noemen. Dit komt omdat elke project anders is en wij weten niet precies weten waar wij tegen aan lopen. Als u het exact wilt weten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij proberen u natuurlijk wel een gemiddelde prijs op te geven, vandaar dan ook onderstaande tabel. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

DiameterKosten excl. BTWDiameterKosten excl. BTW
Ø 18 € 0,56Ø 150€ 1,53
Ø 20€ 0,59Ø 160€ 1,69
Ø 22€ 0,61Ø 170€ 1,78
Ø 24€ 0,63Ø 180€ 1,90
Ø 26€ 0,65Ø 190€ 1,95
Ø 28€ 0,70Ø 200 € 2,09
Ø 30€ 0,72Ø 210€ 2,16
Ø 40€ 0,81Ø 220€ 2,24
Ø 50€ 0,92Ø 230€ 2,31
Ø 60€ 0,99 Ø 240 € 2,43
Ø 70€ 1,03Ø 250€ 2,81
Ø 80€ 1,08Ø 300 € 3,97
Ø 90€ 1,13Ø 350 € 5,54
Ø 100€ 1,17Ø 400€ 7,21
Ø 110€ 1,25Ø 450 € 9,63
Ø 120€ 1,31Ø 500€ 11,07
Ø 130€ 1,44Ø 550€ 13,47
Ø 140€ 1,49 Ø 600€ 15,01

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per strekkende centimeter.

 • Voor boren van onder naar boven geldt een toeslag van 100%
 • Boren van afwijkende diameters, kosten op aanvraag
 • Indien een normale productie niet mogelijk is hanteren wij een uurloon van € 60,-
 • Minimale opdracht kosten € 120,-

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Nat boren met diamant

Prijsbepalende factoren: totale kosten betonboringen

Er zijn meerdere bepalende factoren voor de totale kosten. Wij hebben enkele factoren hieronder voor u opgesomd:

 • Soort klus: Als u bijvoorbeeld iets op wilt hangen, dan wordt de prijs bepaald door het type muur en hoeveel gaten er geboord mogen worden. Heeft u een mooi schilderij dat u wilt ophangen? Of wit u een nieuw kastje aan de muur laten hangen? Sloop Concurrent kan in dit geval de gaten boren. Onze erkende monteur zorgt dat uw schilderij recht hangt en de kast waterpas. Uiteraard zorgt Sloop Concurrent voor de goede schroeven en pluggen. Voor deze klus vraagt de vakman vaak een minimumprijs inclusief voorrijkosten. Anders is het voor ons niet rendabel om te komen. Heeft u meerdere gaten die er geboord mogen worden? Dan betaald u natuurlijk minder voor de opvolgende gaten.
 • Gat boren in tegel: Wanneer u iets wilt ophangen in uw badkamer of keuken moet uw in veel gevallen een gat boren in een tegel. Wanneer dit niet nauwkeurig gebeurd, gaat de volledige tegel kapot. In dat geval mag u een vakman inhuren om de tegel netjes te vervangen. Dit is duurder dan het laten boren van een gat in een betonnen muur.
 • Gat boren in steen: Voor het boren in steen gebruikt onze monteur passend gereedschap. Daarnaast zorgt hij voor de schroeven en pluggen als hij iets moet ophangen. Ook zorgt onze monteur ervoor dat hij geen leidingen raakt. Afhankelijk van de plek waar hij gaten mag boren, gebruikt hij een leidingszoeker. Zo weet hij dat hij zonder schade en veilig boort.
 • Gat boren in beton: Heeft u stevige betonnen muren? Dan is onze monteur daar langer mee bezig dan wanneer hij in steen of hout moet boren. Ook gebruikt onze monteur voor het boren van een gat in beton ander gereedschap. In veel gevallen maakt hij gebruik van een diamantboor.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat uw project gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte voor betonboringen in Zaandam aan, en ontvang binnen 24 uur een digitale prijsopgaaf. In onze offerte ziet u direct wat u in totaal kwijt bent. Vrijblijvend is bij ons ook echt vrijblijvend. Gebruik onze offerte bijvoorbeeld om prijzen te vergelijken met de concurrent. Als u dat wilt, kunnen wij ook een prijsopgaaf op locatie komen opstellen. Zo kunnen wij precies de situatie bekijken en kunnen wij hier een scherpe prijs voor neerleggen.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven