CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk
  • Betrouwbaar
  • Erkend
  • Voordelig

Asbest is een natuurproduct, dat bestaat uit verschillende soorten mineralen. Je vindt het dan ook overal om je heen. Het is schadelijk voor de gezondheid als het niet meer in gebonden toestand verkeert. De losse vezels kunnen bij inademing vastlopen in de longen, met name in de kleine luchtwegen en longblaasjes.

We kunnen asbest niet zomaar verwijderen. Dat heeft des te meer te maken met de vorm waarin het zich bevindt. Daarom maken wij allereerst een inventarisatie. Het verwijderen is afhankelijk van van de wijze waarop het asbest gebonden is in het materiaal. De bijzondere eigenschappen, zoals slijtvastheid, onbrandbaarheid en een groot isolerend vermogen, hebben er toe geleid dat asbest – met name tussen 1950 en 1980 – in veel producten is verwerkt en toegepast.

Enkele voorbeelden zijn: isolatiemantels om leidingen voor stoom of hete vloeistoffen, dakbeschot en golfplaten, remvoeringen en brandwerende wanden. Vandaar dat het zo vaak wordt aangetroffen.

We kennen ook hechtgebonden asbest, welke we beter kunnen laten zitten. Deze vorm van asbest levert geen gevaar op voor de gezondheid, als het in de goede staat verkeerd en niet wordt bewerkt.
En dan hebben we ook de losgebonden variant, dit is het beste om te verwijderen, zeker als het om een plek gaat waar veel mensen komen.

Professioneel asbest laten verwijderen

Met onze ervaring van 27 jaar in het sloopvak, zijn wij echte specialisten geworden op het gebied van asbest verwijderen. Dit doen wij dan ook op geheel professionele wijze. Wij maken eerst een asbest inventarisatie, brengen u verslag uit en geven u advies. Dan kunt u uw keuze aangeven en gaan wij voor u aan de slag.

U bent bij ons in goede handen als het gaat om asbest inventarisatie, asbest verwijderen en meer. De kosten voor het verwijderen van asbest is geheel afhankelijk van de oppervlakte die “schoon” gemaakt moet worden. Wij werken per m2 en berekenen zeer gunstige tarieven. Wilt u meer informatie over een vorm van est verwijdering of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op door de telefoon te pakken of het online offerte formulier in te vullen. U ontvangt dan uiterlijk binnen 2 dagen na ontvangst een kosten specificatie van ons.

Wij horen graag een reactie van u!