Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonzaagbedrijf

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Betonzagen gebeurt vaak bij het aanleggen van een openhaard of het plaatsen van een nieuw raam in een woning of pand. Sloop Concurrent zaagt voor u in allerlei soorten beton en gesteente. Onze vakspecialisten zijn allround erkend en opgeleid en hebben in vele woningen en panden naar tevredenheid beton gezaagd. Alles over onze diensten m.b.t. betonzagen leest u op deze pagina.

Betonzaagbedrijf

Betrouwbaar betonzaagbedrijf nodig?

Betonzagen is een risicovolle klus waarbij het van groot belang is om veilig en secuur te werken met de juiste materialen. Onze gecertificeerde en ervaren slopers hebben al veel betonzaagprojecten succesvol mogen uitvoeren en zo zijn er talloze gaten voor trappen, ramen en deuren door Sloop Concurrent gecreëerd. Klanttevredenheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Lopen wij ergens tegen aan tijdens de werkzaamheden? Dan leggen we u dit meteen voor. Transparant en consequent contact maakt ons betrouwbaar en transparant!

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Medewerker Sloop Concurrent met kraan
Betonvloer slopen kosten

Waarom u betonzagen over laat aan Sloop Concurrent

Betonzagen is een van de specialismen van de vakkundige professionals van Sloop Concurrent. Naast onze aantoonbare ervaring en professionaliteit zijn er nog een aantal redenen waarom Sloop Concurrent de beste keuze is bij betonzagen:

Prijs-kwaliteitverhouding

Sloop Concurrent werkt met standaard tarieven waarvoor wij een aantal vaste werkzaamheden verrichten. Hoe groter de omvang van het project, hoe hoger deze prijs uitvalt. Hierover informeren we u in een uitgebreide en vrijblijvende offerte. Deze offerte geeft u inzage in de specifieke werkzaamheden met de daarbij behorende prijs en geeft direct een indicatie van de duur van het project. Zo zijn wij transparant over onze prijzen én over de geschatte projectduur!

Nette oplevering

Betonzagen geeft meestal redelijk wat puin en stof. De vakmannen van Sloop Concurrent verzamelen het puin op een plek die zij met u afspreken en laten de werkplek netjes en bezemschoon achter. Desgewenst kunnen wij het puin ook voor u afvoeren, dit scheelt u weer tijd en moeite. Geef dit duidelijk aan bij de offerteaanvraag zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloopwerkzaamheden met kraan
Landelijke dekking sloopbedrijf
Huis Slopen Kosten

Andere diensten van Sloop Concurrent

Betonzagen is een van de specialismen van Sloop Concurrent, maar ons bedrijf is volkomen allround en zo kan u voor nog vele andere diensten óók bij ons terecht. Denk hierbij o.a. aan:

Asbestsanering

Zit er asbest verwerkt in uw dak(en), schuur of muur en wilt u dit laten saneren? Sloop Concurrent verzorgt de verwijdering van het asbest én de renovatie van het dak, de schuur of muur. Wij werken nauw samen met een onafhankelijk asbestinventarisatiebedrijf en kunnen voor u de gehele asbestsanering van A tot Z verzorgen!

Betonboren

De professionals van Sloop Concurrent boren met het juiste gereedschap moeiteloos door veel soorten gesteente en beton. Er wordt gewerkt met een van de hardste stoffen ter wereld: diamant. Onze diamantboren boren zonder moeite door gewapend beton, gasbeton, natuursteen, asfalt en metaal. Voor het boren van al deze soorten gesteente staan onze vaklieden voor u klaar!

Frezen

Het frezen van sleuven is een veelvoorkomende klus en zien we vaak bij het aanleggen van nieuwe leidingen of een vloerverwarming. De specialisten van Sloop Concurrent frezen deze sleuven met speciale apparatuur en dit gebeurt voornamelijk droog met afzuiging. Zo wordt ronddwarrelend puin en stof direct verzameld in het afzuigsysteem en zo worden de werkzaamheden netjes uitgevoerd!

Sloopwerk

Om iets nieuws te kunnen maken is het nodig om te slopen. Slopen lijkt soms een makkelijke klus, maar vergist u zich niet. Professioneel slopen vereist precisie en beleid om eventuele schade te beperken, maar het liefst te voorkomen. Voor het slopen van uw badkamer, keuken, vloeren, muren e.d. bent u bij Sloop Concurrent aan het goede adres. Onze ervaren specialisten zorgen voor een veilige en effectieve voor een voordelige prijs!

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het zagen van beton is een nauwkeurige en specialistische klus. De professionals van Sloop Concurrent hebben jarenlange ervaring in het zagen, boren en slopen van beton en andere harde gesteente. We werken secuur en met beleid om veiligheid te waarborgen. Vele tevreden klanten gingen u voor!

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven