Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Koppensnellen

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Bent u op zoek naar een ervaren en professioneel bedrijf om het koppensnellen te verzorgen na de heiwerkzaamheden? De vaklieden van Sloop Concurrent zorgen ervoor dat de heipalen de juiste voorbereiding krijgen om aangesloten te worden op de rest van de fundering. Op deze pagina leest u meer informatie over koppensnellen en over de landelijke service van Sloop Concurrent.

Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Wat wordt bedoelt met koppensnellen?

Koppensnellen gebeurt na het slaan van de betonnen heipalen in de grond. Zodra dit gebeurt, steekt er nog een deel van de heipaal boven de grond uit. Dit is het gedeelte dat bevestigd zal worden aan de fundering van de woning om een massief geheel te vormen. Het afbikken van het stuk heipaal boven de grond wordt koppensnellen genoemd. Door het koppensnellen komt de bewapening die in de heipaal zit bloot te liggen. Nu is de bewapening klaar om te worden vastgemaakt aan de bewapening van de fundering. Sloop Concurrent heeft al talloze koppen gesneld en daardoor een tactiek ontwikkeld waarbij we vrijwel nooit de bewapening van de heipaal beschagigen. Onze ervaring en professionaliteit komt uw project ten goede!

Verschil tussen koppen kraken en koppensnellen

Een veel gestelde vraag is wat nu eigenlijk het verschil is tussen het kraken van koppen en koppensnellen. Koppen kraken wordt gedaan met behulp van een kraan. De machine knijpt de heipaal eigenlijk kapot. Dit gaat sneller en is daarom goedkoper, maar daarentegen ook risicovoller. Bij koppen kraken zien we vaak dat de heipalen niet meer aan kwaliteitseisen voldoen en daarom worden afgekeurd. Dit betekend dat het heien opnieuw zal moeten gebeuren! Koppensnellen is arbeidsintensiever en daardoor iets duurder, maar geeft als groot voordeel dat de heipalen vrijwel nooit beschadigd raken na het snellen. Zo kunnen de overige werkzaamheden probleemloos en snel worden uitgevoerd en bent u uiteindelijk sneller en goedkoper uit.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Medewerker Sloop Concurrent met kraan

Betrouwbaar en erkend betonboorbedrijf!

Sloop Concurrent is een erkend betonboorbedrijf met allround gecertificeerde specialisten. Onze professionals zijn vakkundig en hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk om een open en goede communicatie met u te hebben en zijn daarom transparant over onze prijzen, werkzaamheden en diensten. Wilt u zeker zijn van een professionele en veilige uitvoering van betonboringen, betonzagen, betonslopen, asbestsaneringen of koppensnellen? Dan kiest u logischerwijs voor de specialisten van Sloop Concurrent!

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
koppensnellen

Sloop Concurrent werkt met goed gereedschap

Koppensnellen is vakwerk en dit vereist kennis en ervaring, maar ook zeker het juiste gereedschap. De betonnen heipalen zijn erg hard en alleen goed en erkend gereedschap kan hier doorheen komen zonder daarbij de bewapening te beschadigen. Sloop Concurrent heeft eigen sloophamers in bezit van hoge kwaliteit om het koppensnellen succesvol uit te voeren.

Sloop Concurrent werkt met goed gereedschap

Ongeacht waar uw project plaatsvindt staan de professionals van Sloop Concurrent voor u klaar. We kunnen met trots zeggen dat we een landelijke dekking bieden en dit ook geldt voor koppensnellen. Wilt u de zekerheid dat het koppensnellen voor uw project zorgvuldig en efficiënt gebeurt? Kies voor Sloop Concurrent, zo kiest u voor kwaliteit!

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Kosten koppensnellen

Koppensnellen is een zorgvuldige klus en vereist tijd om goed te worden uitgevoerd. Onze specialisten hebben in de loop der jaren dermate veel ervaring opgedaan in koppensnellen dat we een goede werkwijze hebben gevonden om koppen te snellen zonder schade aan de bewapening te veroorzaken. Dit heeft als enorm voordeel dat de werkzaamheden na het koppensnellen direct kunnen hervatten! Omdat ieder project anders is raden we u aan een gratis en vrijblijvende offerte bij ons op te vragen om inzage te krijgen in de kosten van koppensnellen. Een algemene indicatie van kosten geven is bij koppensnellen te ingewikkeld.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Koppensnellen is een nauwkeurige klus en dient goed te worden uitgevoerd om de bewapening van de heipalen intact te houden. Met koppensnellen is de kans groter dat de kwaliteitseisen van de betonnen heipalen worden behouden zodat de werkzaamheden snel kunnen door lopen.

De professionals van Sloop Concurrent hebben jarenlange ervaring in koppensnellen. We werken secuur en met beleid om veiligheid te waarborgen. Vele tevreden klanten gingen u voor!

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven