Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Containment en asbest verwijderen Castricum

Projectgegevens

OVER SLOOP CONCURRENT

Relevante projecten

In Castricum hebben onze vakmannen asbest verwijderd. Het ging hier om een bedrijfspand. Buiten de asbestsanering hebben wij ook er zorg voor gedragen, dat de asbest veilig werd opgeborgen. Dit hebben onze vakmannen gedaan met de zogeheten containment methode. Deze methode is de meest gecontroleerde methode om asbest te saneren.

Asbestinventarisatierapport

Voordat onze slopers aan het werk gaan, willen wij eerst weten op welke plekken in een gebouw asbesthoudende materialen zitten. Bepaalde asbestverdachte materialen zijn algemeen bekend. Hierbij kunt u denken aan golfplaten op een dak, voorzetwand of verlaagd plafond en vloerzeil of vinyltegels. Soms zit asbest verwerkt in materialen waarvan u het niet verwacht. Het is dan ook noodzaak om van tevoren te checken of er asbest aanwezig is en waar. Wij hebben wij dan ook graag een asbestinventarisatie uitgevoerd voor onze klant in Zaandam.

Asbest verwijderen en certificeringen

Hoe simpel het ook klinkt, het verwijderen van asbest is niet zomaar iets wat u even zelf kan doen. Er dient rekening gehouden te worden met een gevaarlijke stof, waarbij er goed opgelet moet worden. 

Sloop Concurrent is in het bezit van de juiste certificaten. Wij zijn gecertificeerd door het dNAA. Hierdoor weten onze verwijderaars van de hoed en de rand. Zo kunnen wij asbest veilig en verantwoord verwijderen

Deel op Social Media

Scroll naar boven