Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Betonzagen en sloopwerk Santpoort-Noord

Projectgegevens

OVER SLOOP CONCURRENT

Relevante projecten

Voor een project in Santpoort-Noord, hebben wij de aanbouw (en bijgebouw) mogen slopen. Deze werkzaamheden hebben wij in een dag weten te realiseren. Sloopwerk is onze passie en wij helpen dan ook dagelijks zowel particulieren en bedrijven met het slopen van verscheidene projecten.

Wij hebben gebruik gemaakt van slooptechnieken zoals betonzagen en hebben na afloop het sloopafval afgevoerd. Zoals u kunt zien op de foto’s, slopen wij altijd verantwoord en veilig volgens de nieuwste technieken.

Aanbouw voor het slopen

Hieronder ziet u hoe de aanbouw er voor het slopen uitziet. Het gaat hier om een rondlopende aanbouw dat gesloopt mocht worden. Sloop Concurrent heeft in overleg met de klant gekozen om de aanbouw volledig te slopen. De aanbouw had al de nodige defecten en in plaats van restaureren, is er dus voor gekozen om de aanbouw volledig af te breken en deze hierna weer op te laten bouwen door een aannemer.

Aanbouw na het slopen

Nadat de sloopwerkzaamheden waren verricht, hebben wij de puin snel en efficiënt afgevoerd. Nadat onze vakmannen de sloopwerkzaamheden volledig hebben afgerond, hebben onze experts de gesloopte aanbouw met een mooie afwerking achtergelaten. Zo kon Aannemer Amsterdam snel aan de slag om een nieuwe aanbouw te plaatsen. Wij werken altijd in overleg met de aannemer. Wij vinden het belangrijk dat er een goede communicatie plaatsvindt, tussen onze werknemers en de aannemer.

Deel op Social Media

Scroll naar boven