Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Asbest verwijderen Zaandam

Projectgegevens

OVER SLOOP CONCURRENT

Relevante projecten

In Zaandam hebben onze vakmannen asbest verwijderd. Het ging hier om een woning van een particuliere klant, waarbij er flink wat asbest aanwezig was in het pand. Het verwijderen van asbest gaat gepaard met de nodige voorbereidingen. Zo werken onze experts met afzettingen, kranen en een voertuig waarmee wij de asbest veilig kunnen afvoeren. Onze mannen en vrouwen dragen ook altijd de benodigde kledij, zodat zij niet in aanraking kunnen komen met asbest.

Asbestinventarisatierapport

Voordat onze slopers aan het werk gaan, willen wij eerst weten op welke plekken in een gebouw asbesthoudende materialen zitten. Bepaalde asbestverdachte materialen zijn algemeen bekend. Hierbij kunt u denken aan golfplaten op een dak, voorzetwand of verlaagd plafond en vloerzeil of vinyltegels. Soms zit asbest verwerkt in materialen waarvan u het niet verwacht. Het is dan ook noodzaak om van tevoren te checken of er asbest aanwezig is en waar. Wij hebben wij dan ook graag een asbestinventarisatie uitgevoerd voor onze klant in Zaandam.

Asbest verwijderen en certificeringen

Hoe simpel het ook klinkt, het verwijderen van asbest is niet zomaar iets wat u even zelf kan doen. Er dient rekening gehouden te worden met een gevaarlijke stof, waarbij er goed opgelet moet worden. 

Sloop Concurrent is in het bezit van de juiste certificaten. Wij zijn gecertificeerd door het dNAA. Hierdoor weten onze verwijderaars van de hoed en de rand. Zo kunnen wij asbest veilig en verantwoord verwijderen. Wij beschermen onze vakmannen maar ook onze klanten. Wilt u meer informatie over asbestsanering? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Deel op Social Media

Scroll naar boven