Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Schoorsteen verwijderen Bilthoven

Projectgegevens

OVER SLOOP CONCURRENT

Relevante projecten

Bij het verwijderen van een schoorsteen komt er een hoop expertise om de hoek kijken. Betreft het een dragende schoorsteen? Hoe wilt u de afwerking hebben? Dit zijn veel voorkomende vragen bij het slopen van een schoorsteen. Gelukkig helpen onze vakmannen u door het gehele sloopproces en weten zij van de hoed en rand. Zoals u in dit project kunt zien, gaan onze slopers vakkundig en veilig te werk, waardoor u met een veilig gevoel kunt slapen.

Schoorsteen voor het slopen

Hieronder ziet u hoe de schoorsteen voor het slopen eruitziet. Het gaat hier om een aardige schoorsteen die volledig gesloopt mag worden. Sloop Concurrent heeft in overleg met de klant gekozen voor een steiger waardoor de schoorsteen snel en efficiënt afgevoerd kon worden. Het betreft hier geen dragende schoorsteen en zo konden onze slopers de schoorsteen dan ook binnen een dag verwijderen. De tijd die wij voor het project hadden berekend was 2 dagen, omdat wij één dag nodig hadden om de steiger op te bouwen.

Schoorsteen na het slopen

Nadat onze slopers de steiger hebben opgebouwd, zijn zij de tweede dag begonnen met het slopen van de schoorsteen. De schoorsteen is volledig verwijderd en volledig afgewerkt. Nadat de werkzaamheden aan de schoorsteen in Bilthoven waren afgerond, hebben onze slopers het puin en sloopvuil direct afgevoerd. Sloop Concurrent helpt u dan ook van A tot Z. U kunt snel weer door met uw dagelijkse werkzaamheden en wij proberen u zoveel mogelijk te ontlasten. 

Wilt u weten wat de gemiddelde kosten zijn voor een project zoals dit? De kosten voor het verwijderen van een schoorsteen hebben wij voor u op een rijtje gezet in een compleet overzicht.

Deel op Social Media

Scroll naar boven