Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Kruipruimteventilatie

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Een kruipruimte die niet voldoende geventileerd wordt kan verschillende problemen veroorzaken. Zo kan er een muffe geur in uw huis trekken en kunnen er schimmels en rot groeien in de kruipruimte. Deze schimmels en rot zorgen op langer termijn voor verdere nadelige gevolgen. Om dit te voorkomen is het noodzaak dat uw kruipruimte goed geventileerd wordt. Maar wat houdt een goede ventilatie precies in en hoe kan Sloop Concurrent u helpen bij de ventilatie van de kruipruimte? Dit leest u op deze pagina. Lees snel verder.

kruipruimteventilatie laten aanbrengen

Kruipruimte ventileren

Het ventileren van de kruipruimte is belangrijk om een muffe geur in huis en schimmels en/of rot in de kruipruimte te voorkomen. Er zijn mensen die in de winter de ventilatie in de kruipruimte dichten wegens de kou die kan binnendringen via de ventilatierooster, we raden u dit sterk af! Juist in de koudere maanden is het buiten een stuk vochtiger en is een goede ventilatie van uw kruipruimte belangrijk! Weet u niet of uw kruipruimte op dit moment voldoende ventilatie bevat? Neem contact op met Sloop Concurrent en we voeren voor u een controle op de ventilatie uit.

Wat houdt kruipruimte ventilatie in?

Kruipruimte ventilatie houdt in dat er een of meerdere ventilatiegaten worden aangelegd met daarin een ventilatierooster. Via deze ventilatiekokers kan er droge verse lucht de kruipruimte binnenkomen en kan vochtige lucht naar buiten. Dit zorgt voor een efficiënte ventilatie van de kruipruimte en zo wordt een muffe geur in uw woning voorkomen. Ook schimmels en rot krijgen zo geen kans om te groeien. Dit maakt u én uw woning gezonder.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

kruipruimteventilatie

Aantal ventilatieroosters in de kruipruimte

Hoeveel ventilatieroosters in de kruipruimte nodig zijn om een goede ventilatie te behalen is uiteraard per woning of pand verschillend. Dit is o.a. afhankelijk van het oppervlak en het aantal compartimenten van de kruipruimte. Wanneer we kijken naar een gemiddelde woning (rijtjeshuis eengezinswoning), wordt goede ventilatie in de kruipruimte vaak behaald met vier tot zes ventilatieroosters. Wilt u vooraf een indicatie van het aantal benodigde ventilatieroosters? Neem dan gerust contact met ons op!

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Hoe weet ik of er voldoende ventilatie in mijn kruipruimte is?

De hoeveelheid benodigde ventilatie is per kruipruimte verschillend. Volgens het bouwbesluit is het ventileren van de kruipruimte niet wettelijk verplicht. Bij Sloop Concurrent adviseren we echter juist een goede ventilatie in uw kruipruimte om mogelijke vochtproblemen en andere narigheden te voorkomen. Hoeveel ventilatie er aanwezig moet zijn is afhankelijk van o.a. het oppervlak en het aantal compartimenten van de kruipruimte, maar ook de bodemsoort waar uw woning of pand op staat is een belangrijke factor. De specialisten van Sloop Concurrent komen bij u op locatie de situatie bekijken en geven u graag advies over de benodigde ventilatie voor uw kruipruimte.

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Ventilatieroosters laten aanbrengen door Sloop Concurrent

Het laten aanbrengen van de ventilatiekanalen in uw kruipruimte kan volledig worden verzorgd door de vaklieden van Sloop Concurrent. We doen dit volgens de volgende werkwijze:

De ventilatiekanalen worden meestal zo’n tien tot vijftien centimeter boven de grond in de muur geboord. We boren een gat door de buitenmuur welke schuin naar beneden de kruipruimte in gaat. Daarna plaatsen we een koker in het geboorde gat en zeten deze goed vast. Aan de buitenkant op de muur plaatsen we een ventilatierooster welke beschermd tegen bladeren, vuil en ongedierte vanaf buiten. Zo is uw kruipruimte voortaan goed en netjes geventileerd!

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Kwaliteit en service voor vaste prijzen

We werken bij Sloop Concurrent met een vaste prijs waarvoor wij een aantal standaard werkzaamheden verrichten, bijvoorbeeld het boren van een aantal ventilatiegaten. Voor klussen van grotere omvang kan de prijs hoger uitvallen, hierover informeren we u met een specifieke prijs in een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte. Sloop Concurrent heeft vrijwel alle soorten gereedschappen voor betonboringen, betonzagen, betonslopen en andere projecten in eigen bezit. Hoogwaardig werk en de juiste service voor een voordelige prijs, daar staan wij voor!

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Goede kruipruimte ventilatie is belangrijk om schimmels, rotten en muffe geuren buiten uw woning of pand te houden. De specialisten van Sloop Concurrent maken voor u een offerte op maat waarin we specificeren hoeveel ventilatiekanalen nodig zijn, welke werkzaamheden hierbij komen kijk en welke prijzen daarmee gepaard gaan. Een duidelijk overzicht speciaal voor uw project en dit binnen 24 uur! Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons contactformulier in op deze website, bel ons op 06-40125121 of stuur een e-mail aan info@sloop-concurrent.nl.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven