Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Monoblock airco installatie

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

In de warme zomermaanden genieten van heerlijke koele lucht in uw slaapkamer of woonkamer, klinkt dat niet heerlijk? Een airco is tegenwoordig geen overbodige luxe, want ook onze Nederlandse zomers kennen steeds vaker ware hittegolven. Een airco kan grote uitkomst bieden tijdens deze hete dagen waarin verkoeling vinden soms knap lastig is. De specialisten van Sloop Concurrent plaatsen zonder moeite uw Monoblock airco om u in de zomer van koelte te voorzien. Alles over de Monoblock airco installaties en onze diensten leest u op deze pagina.

Sloop Concurrent - Het complete sloopbedrijf

Monoblock airco installatie zonder buitenunit laten installeren

Naast onze sloop- en betonwerkzaamheden biedt Sloop Concurrent de mogelijkheid om uw Monoblock airco installatie zonder buitenunit in uw woning of pand te installeren. Het voordeel van de Monoblock airco is de stilte tijdens de werking van het apparaat, omdat er geen afvoer naar de buitenlucht nodig is. Het maakt dit type airco installatie ideaal voor in de slaapkamer en/of woonkamer. Onze specialisten installeren uw Monoblock airco nauwkeurig en efficiënt, zodat u in de zomer kunt genieten van de koelte!

Mobiele airco en vaste Monoblock installatie

Monoblock airco installaties zijn er in verschillende typen en uitvoeringen. Er bestaan zowel mobiele airco’s als vaste airco’s waarbij alle functies in één apparaat zitten. De installatie van de mobiele Monnoblock installaties zijn het eenvoudigst en het snelst uit te voeren. De installatie van de vaste Monoblock airco is ingewikkelder en nauwkeuriger werk. Gelukkig zijn de specialisten van Sloop Concurrent zeer ervaren en kundig in het installeren van zowel mobiele als vaste Monoblock airco’s!

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het installeren van uw Monoblock airco installatie.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

monoblock airco installatie installeren
Landelijke dekking sloopbedrijf

Hoe wij te werk gaan bij een Monoblock airco installatie

Het installeren van Monoblock airco’s is een nauwkeurige klus. Onze specialisten werken volgens een vast stappenplan om zo efficiënt en secuur mogelijk de airco installatie uit te voeren.

Hoe onze specialisten een Monoblock airco installeren:

  • Markeren van de muur: Het is belangrijk dat de gaten voor de airco installatie op de juiste plek worden geboord. Daarom markeren we zeer nauwkeurig de muur en controleren we dit meermaals alvorens er wordt gestart met boren.
  • Gaten boren: Aan de hand van de markeringen aan de muur, worden de gaten nauwkeurig geboord. Naast twee grote gaten voor de luchtbuizen, zijn er ook kleinere gaten nodig voor de beugels van de Monoblock airco en eventueel voor de condensafvoerpijp. Deze laatste is alleen noodzakelijk bij vaste Monoblock airco’s die tevens als verwarming gebruikt kunnen worden.
  • Plaatsen luchtkanalen, roosters en beugels: Na het boren van de gaten plaatsen we de luchtbuizen van de Monoblock airco. Vervolgens installeren we de beugels ter ondersteuning van de airco en de roosters.
  • Monoblock airco unit bevestigen: Wanneer de beugels nauwkeurig en stevig in de muur bevestigd zijn kan de Monoblock airco aan de muur worden bevestigd. We doen dit uiterst nauwkeurig.
  • De airco aansluiten en WIFI instellen: We ronden de Monoblock airco installatie af door deze aan te sluiten op elektriciteit en eventueel de WIFI in te stellen. Deze optie is niet aanwezig bij alle typen Monoblock airco installaties.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Sloop Concurrent aan het werk

Monoblock airco plaatsen in bestaande woning

Het plaatsen van een Monoblock airco komt veel voor in nieuwbouwwoningen, maar is ook absoluut mogelijk in een bestaande woning. Het is goed om u te verdiepen in de verschillende typen en uitvoeringen Monoblock airco installaties. Wilt u hierin advies van een ervaren professional? De specialisten van Sloop Concurrent hebben een brede kennis over de verschillende mogelijkheden op het gebied van Monoblock airco installaties en adviseren u graag!

Exacte kosten weten? Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het slopen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte via de e-mail. Wilt u liever dat wij u voorzien van een offerte bij u op locatie? Dan is dit natuurlijk geen probleem!

Sloop Concurrent: Ook voor installatie van complexe airco installaties!

Onze specialisten installeren niet alleen Monoblock airco’s, maar ook talloze andere complexere typen airco installatis. Denk hierbij aan een complex type airco, maar ook een het plaatsen van een airco op een lastige plaats in uw woning. We komen bij uw woning of pand graag onderzoeken wat de beste mogelijkheden zijn en verzekeren u een probleemloze installatie van ieder type airco!

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Extra gat voor een condenswaterafvoer

Het is mogelijk om de condenswaterafvoer met een extra gat naar buiten af te voeren. Voor deze service rekenen we u geen meerkosten aan. Installatie van airco is mogelijk op iedere etage in uw woning of pand, inclusief of exclusief condenswaterafvoer naar buiten.

Kosten Monoblock airco installatie

Onze specialisten installeren uw Monoblock airco installatie voor een vaste prijs. Zo weet u duidelijk waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Voor de installatie van een Monoblock airco aan een wand betaalt u €415,- en voor de installatie van een Monoblock airco in een stenen wand betaalt u €525,-. Voor de installatie van andere typen airco’s is de prijs afhankelijk van het merk, type en het soort wand waaraan de airco bevestigd dient te worden.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag een duidelijke en transparante kostenindicatie ontvangen? De ervaren vaklieden van Sloop Concurrent voorzien u graag van een gratis en vrijblijvende offerte. Wenst u eerst te overleggen over de mogelijkheden van uw project of zou u geadviseerd willen worden op locatie? Onze specialisten doen dit graag voor u! Neem contact met ons op! Vul ons contactformulier in op deze website.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven