Oude keuken laten slopen?

Keuken laten slopen? Sloop Concurrent is uw partner

Heeft u een oude keuken die u graag wilt laten slopen? Sloop Concurrent is gespecialiseerd op het gebied van sloopwerkzaamheden. Onze experts hebben al ruim 27 jaar ervaring in het slopen en demonteren van keukens. Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken! Des te sneller heeft u plezier van de nieuwe keuken die u wilt gaan aanschaffen. Lees verder om meer te weten te komen over wat het slopen van een keuken precies inhoudt en waar rekening mee moet worden gehouden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Wanneer een keuken gesloopt moet worden

Meest voorkomende redenen om een keuken te slopen

De meest voorkomende reden voor de sloop van een keuken is omdat deze verouderd is en u graag een nieuwe keuken wilt aanschaffen. U gaat in een koophuis wonen en uw smaak komt niet helemaal overeen met die van de vorige bewoners. Een andere reden kan zijn dat u simpelweg de keuken wilt verplaatsen. Dan dient de oude keuken te worden afgebroken. Er komt veel kijken bij het slopen van een keuken, dus het is belangrijk dat dit op de goede manier gebeurt. Bij onzorgvuldige sloop loopt u het risico dat er onnodige schade ontstaat.

Voordelen professionele sloop van keuken

Welke voordelen u heeft als Sloop Concurrent uw keuken sloopt

Het professioneel laten verwijderen van uw (verouderde) keuken door de experts van de Sloop Concurrent brengt een aantal voordelen met zich mee. Denk hierbij aan onder andere:

 • Goedkope prijzen
 • De keuken wordt vakkundig gesloopt
 • Werkzaamheden duren maximaal 1 werkdag
 • Het overig puinafval wordt afgevoerd: bij de sloop van een keuken komt een hoop puin vrij. Wij zullen dit puin natuurlijk niet bij u in huis laten liggen. Wij zorgen ervoor dat dit puin terechtkomt op de daarvoor bestemde stortplaatsen.
 • Scherp geprijsde offerte: vraag hier uw gratis offerte aan!

Keuken slopen in 1 dag

Het stappenproces om een keuken te slopen in 1 dag

Sloop Concurrent voert onderstaande stappen voor het sloopwerk van uw keuken uit:

 • Het demonteren van keukenblok en kastjes
 • Alle apparatuur demonteren
 • Verwijdering van wandtegels
 • Verwijdering van vloertegels
 • Radiator verwijderen
 • Het afdoppen van alle leidingen
 • Afvoeren van puinafval
 • Brandschone oplevering

Tegels verwijderen in keuken

Hoe de tegels te verwijderen in een keuken

Maak altijd eerst de tegels rondom los, dan pas de muurplaat. U kunt de muurplaat verhitten zodat deze makkelijk is los te koppelen en u de kraan eenvoudig kunt verwijderen zonder dat deze zal afbreken. Om de (oude) tegels te kunnen verwijderen van uw keukenmuren heeft u goed gereedschap nodig zoals een sloophamer. Een sloophamer heeft u nodig voor het verwijderen van een betonvloer. De tegels die gelijmd zijn kunnen op deze manier eenvoudiger worden verwijderd dan met bijvoorbeeld een beitel en hamer.

Bij het slopen van de keukentegels ontstaan er gaten in de wanden en vloer. Deze wanden en vloer zullen dus opnieuw geëgaliseerd moeten worden om het nieuwe tegelwerk te kunnen leggen. Oude tegels zitten vaak wat losser, dus deze zijn eenvoudig los te wrikken. Gebruik pas een hamer en beitel als het niet anders kan, om onnodige schade aan muren en de vloer te voorkomen.

Sloopproces keuken verwijderen

Sloopproces van de keuken door Sloop Concurrent stappen

Indien u toch liever het sloopwerk uit handen geeft en er zeker van wilt zijn dat alles goed verloopt, kunt u Sloop Concurrent inhuren. Een keukensloop bij een gecertificeerd bedrijf zoals Sloop Concurrent kent een bepaald sloopproces dat vaststaat. Het sloopproces bevat de volgende stappen:

 1. Als eerste vraagt u een offerte bij ons aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
 2. U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
 3. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een beter beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen.
 4. Vervolgens wordt er professioneel sloopplan In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch.
 5. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de keukensloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
 6. Indien u wilt, mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

FAQ keuken slopen

Jazeker, ons advies is wel om dit over te laten aan een professioneel bedrijf.

Jazeker. Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten.

Dit doet Sloop Concurrent. Dit wordt gedaan door een transporteur die op de VIHB-lijst staat.