CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk
  • Betrouwbaar
  • Erkend
  • Voordelig

Sloop-Concurrent is hét sloopbedrijf van Haarlem en omgeving!

Heeft u een nieuwe woning gekocht maar moet daar nog van alles aan gebeuren? Of gaat u uw huidige woning verbouwen? Dan is het natuurlijk erg fijn als dit met een vakkundig oog en met precisie wordt uitgevoerd. Zo is Sloop-Concurrent al 27 jaar actief als sloopbedrijf in zowel de zakelijke als particuliere markt in Haarlem en omgeving. Door ons groeiende succes zijn we niet meer alleen werkzaam in de regio Haarlem maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Wij zijn een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf waar wij u graag ontzorgen.

Wat kan Sloop-Concurrent voor u betekenen?

Wij zetten graag voor u op een rijtje voor welke werkzaamheden u Sloop-Concurrent kunt inschakelen. Zo bestaat dit rijtje uit de meest uiteenlopende werkzaamheden:
– Slopen
– Renoveren
– Regels
– Ontruimingen
– Bouwvuil
– Betonwerken
– Asbest

Heeft u een ander sloopproject die niet in dit rijtje voorkomt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wellicht kunnen wij als nog iets voor u betekenen. Klik hier voor al onze contactgegevens.

Slopen in Haarlem en omgeving?

Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden dienen zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd te worden. Vele mensen denken heel gemakkelijk over het slopen van panden, wanden of dergelijke maar vaak zijn ze niet bewust van alles wat hier bij komt kijken. Zo hebben wij al 27 jaar ervaring opgebouwd en mogen ons daarom professionals noemen in ons vakgebied. Gaat het om een totaalsloop van een woning of winkelpland, of juist om enkel wand welke gesloopt moet worden wij gaan graag iedere uitdaging aan. Klik hier voor meer informatie over onze sloopprojecten.

Renovatiesloop laten uitvoeren door Sloop-Concurrent?

He gedeeltelijk slopen van uw woning of kantoorpand wordt steeds populairder. Hiermee worden kosten bespaard en het gebouw kan nog vele jaren mee. Tijdens een renovatiesloop worden enkel de rotte plekken gesloopt hierdoor lijkt het pand als nieuw. Sloop-Concurrent vindt het erg belangrijk dat deze sloop zorgvuldig en met precisie wordt uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring en professionele specialisten kunnen wij alle renovatiesloop projecten aan. Klik hier voor meer informatie over onze renovatiesloop.

Welke regels komen er kijken bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden?

Voordat u echt aan de gang kunt gaan heeft u in sommige gevallen een sloopvergunning nodig. Sloop-Concurrent houdt zich aan alle wettelijke en gemeentelijke regels welke Den Haag en omgeving hebben opgesteld. Mocht u zelf de sloopwerkzaamheden gaan uitvoeren, vergeet u zich niet te verdiepen in deze vergunningen. Mocht u zonder vergunningen sloopwerkzaamheden gaan uitvoeren dan kunt u enorme boetes verwachten. Deze vergunningen zult u moeten opvragen bij uw gemeente. Naast een sloopvergunning kan het zijn dat u ook een omgevingsvergunning nodig heeft, dit verscheelt per gemeente. Ook als u asbest tegen komt tijdens de sloop van uw winkel of pand zijn er weer andere vergunningen nodig om deze te mogen verwijderen. Sloop-Concurrent is op de hoogte van alle gestelde eisen en helpt u daarom graag.  Heeft u vragen over vergunningen en regels? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Ontruimingen

Het ontruimen van woningen of panden kunnen soms zomaar plaats vinden, denk aan overlijden, faillissement of emigratie. Bij zulke ontruimingen zijn vaak strakke deadlines opgesteld waardoor het snel en efficiënt moet gebeuren. Zo heeft Sloop-Concurrent al jarenlange ervaring op het gebied van ontruimingen waardoor wij dit volledig voor u kunnen ontzorgen. Moet er bij u op een korte termijn een ontruiming plaatsvinden? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte op.

Bouwvuil afvoeren

Bij het slopen van uw winkelpand, kantoor of woning komen er een hoop verschillende materialen vrij. U moet dan denken aan de volgende materialen:

– Dak afval
– Grofvuil
– Bouwafval
– Houtafval
– Puinafval

Wij van Sloop-Concurrent vinden het erg belangrijk dat deze materialen op de juiste wijze worden afgevoerd op de daarvoor bestemde stortplaats. Het afvoeren van de sloopmaterialen zit bij Sloop-Concurrent bij de prijs inbegrepen. Het op de juiste wijze scheiden en het recyclen van bouwvuil vinden wij namelijk erg belangrijk Wij willen graag een voorbeeld zijn voor vele andere sloopbedrijven en leggen graag de nadruk op duurzaamheid. Uiteraard is het mogelijk om bepaalde sloopmaterialen aan u over te dragen en deze niet naar de daarvoor bestemde stortplaats te brengen. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden.

Betonwerken

Heeft u een betonnen muur of plafond? En wilt u iets ophangen maar moeten daarvoor gaten geboord worden in uw net gestucte wand of plafond? Geen probleem, Sloop-Concurrent helpt u graag met het boren van gaten. Uiteraard is dit geen hoge wiskunde en zou iedereen in principe een gat kunnen boren maar dit moet wel met enige kennis, expertise en vakmanschap worden uitgevoerd. Vaak denken mensen hier te gemakkelijk over waardoor ze uiteindelijk eindigen met enorme kraters in de muur en dat zou uiteraard zonde zijn! Klik hier om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Asbest in uw woning of pand?

Het ergste wat u kunt tegenkomen tijdens het slopen van uw woning of pand is asbest. Dit betekend in vele gevallen extra kosten en wellicht dat er extra stukken gesloopt moet worden om de asbest volledig te laten verwijderen. Het verwijderen van asbest kunt u als particulier niet zomaar zelf uitvoeren. Dit heeft te maken met een heleboel wet- en regelgeving waaraan u moet voldoen. Meestal wordt dit gedaan door een gecertificeerd asbest bedrijf zoals Sloop-Concurrent. Wij hebben al jarenlange ervaring in het slopen en het verwijderen van asbest. Komt u tijdens het slopen van uw woning of pand asbest tegen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Sloop-Concurrent is erkend en gecertificeerd voor uw sloopwerkzaamheden

Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:
– Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
– Deskundig personeel aanwezig
– Slopen verloopt veilig en milieukundig
– Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
– Inspectie van sloopobject
– Inventarisatie van stoffen
– Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop-Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Kosten

De kosten welke Sloop-Concurrent in rekening brengt voor het slopen, renoveren, ontruimen etc. hangen af van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar de omvang van de klus, de oppervlakte van het sloopwerk, materiaalkosten en eventuele speciale wensen welke een rol spelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo zal licht sloopwerk, een kleine renovatie of een kleine ontruiming een stuk goedkoper uitvallen als dat er een grote sloop wordt uitgevoerd en waar vervolgens ook nog asbest wordt gevonden. Dit zijn allemaal factoren waar naar gekeken wordt tijdens het maken van een offerte.

Vraag hier uw gratis offerte aan

Referenties Sloop-Concurrent

Wij van Sloop-Concurrent zijn altijd benieuwd naar uw mening en delen deze dan ook graag met u. Zo proberen wij van al onze klanten een referentie te ontvangen zodat u een beter beeld krijgt van Sloop-Concurrent. Naast dat wij erg benieuwd zijn naar uw mening vinden wij uw mening ook erg belangrijk. Met uw mening kunnen wij ons verbeteren waardoor wij nog beter kunnen inspelen op al uw wensen. Ook kunt u doormiddel van onze beelden een betere inschatting maken hoe wij daadwerkelijk te werk gaan en hoe het uiteindelijk is geworden. Bent u benieuwd naar onze sloopprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren?

Klik hier voor ons overzicht met referenties van onze sloopprojecten.

Vragen over Sloop-Concurrent in het algemeen?

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen met betrekking op het slopen, renoveren of een van de andere items welke hierboven zijn besproken? Neem dan uiteraard vrijblijvend contact met ons op, zo kunt u ons bereiken per telefoon of email. Klik hier voor al onze contactgegevens.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!