Sloopbedrijf Haarlem

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Een sloopbedrijf uit Haarlem

Sloopbedrijf in (en uit) Haarlem

Ons sloopbedrijf is gevestigd in Haarlem. Sloopbedrijf Haarlem verzorgt al uw sloopwerkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring, bedient ons sloopbedrijf u door heel Nederland. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Haarlem en omstreken. Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf met de expertise in huis, om uw sloopwerkzaamheden op een betaalbare en professionele manier te klaren. Wij zijn een landelijk gecertificeerd sloopbedrijf die niet alleen de zakelijke markt bedient maar ook de particuliere. Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor onze erkende sloopmedewerkers. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Sloopprojecten in Haarlem

Grote en kleine sloopprojecten, door heel Nederland

We hebben veel ervaring met sloopactiviteiten in Haarlem, zoals de sloop van  draagmuren, keukens en totaalsloop van woningen. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van de Jopenkerk, de Dam, de Haarlemse Hofjes en  het Frans Hals Museum.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Haarlem. Of het nu is in Zijlwegkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk of Oude Stad.

Daarom Sloop Concurrent

Sloop Concurrent sloopt verantwoord

Erkende sloopmedewerkers die verantwoord slopen

Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:

  • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
  • Deskundig personeel aanwezig
  • Slopen verloopt veilig en milieukundig
  • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
  • Inspectie van sloopobject
  • Inventarisatie van stoffen
  • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Verder zorgt Sloop Concurrent ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Sloopwerk en de kosten?

Duidelijke prijzen en afspraken bij de Sloop Concurrent

De kosten welke Sloop Concurrent in rekening brengt voor het slopen, renoveren, ontruimen etc. hangen af van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar de omvang van de klus, de oppervlakte van het sloopwerk, materiaalkosten en eventuele speciale wensen welke een rol spelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo zal licht sloopwerk, een kleine renovatie of een kleine ontruiming een stuk goedkoper uitvallen als dat er een grote sloop wordt uitgevoerd en waar vervolgens ook nog asbest wordt gevonden. Dit zijn allemaal factoren waar naar gekeken wordt tijdens het maken van een offerte.

Sloop Concurrent werkt niet alleen in Haarlem

Vanuit Haarlem bedienen wij heel Nederland

Begonnen in de regio van Haarlem en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Haarlem tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat Sloopbedrijf Haarlem voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard alle sloopprojecten op een professionele kunnen afhandelen (en dat kunnen wij). De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: