Sloopbedrijf Katwijk

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Hét sloopbedrijf voor Katwijk

Sloopbedrijf voor al uw sloopwerkzaamheden in Katwijk

Op zoek naar een sloopbedrijf in Katwijk? Sloopbedrijf Katwijk verzorgt al uw sloopwerkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis, is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een begrip in Katwijk en omstreken. Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf met de expertise in huis, om uw sloopproject tot een succes te maken. Wij zijn een gecertificeerd sloopbedrijf die niet alleen de zakelijke markt bedient maar ook de particuliere markt. Geen sloopklus is te groot of te klein voor onze ervaren sloopmedewerkers. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor alle sloopwerkzaamheden in Katwijk

Geen sloopproject te klein of te groot voor Sloop Concurrent

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Katwijk, zoals de sloop van bedrijfspanden, draagmuren en keukens. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van Het Katwijks Museum, De vuurbaak van Katwijk aan Zee, het strand, de duinen en de vele strandpaviljoens.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Katwijk. Of het nu is in Noord, Midden, ‘t Heen of Katwijk aan Zee.

Daarom Sloop Concurrent

Verantwoord slopen in Katwijk

Onze deskundige sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Katwijk, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

Om sloopwerk te kunnen verrichten moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop-Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

  • Het juiste materiaal inzetten
  • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
  • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
  • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Katwijk.

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloop Concurrent dan kiest u voor vakmanschap, erkende en betrouwbare monteurs en het juiste materieel.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent ook bij u in de regio

Vanuit Amsterdam bedienen wij heel Nederland

Begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Katwijk aan Zee tot aan Vlissingen en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: