Sloopbedrijf Leiden

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Een Leids sloopbedrijf

Sloopbedrijf voor al uw sloopprojecten in Leiden

Op zoek naar een sloopbedrijf in regio Leiden? Sloopbedrijf Leiden verzorgt al uw sloopprojecten. Met meer dan 20 jaar ervaring, is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een begrip in Leiden en daarbuiten. Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf met alle kennis en expertise in huis, om uw sloopwerkzaamheden tot een succes te maken. Wij zijn een  gecertificeerd sloopbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor onze erkende sloopmedewerkers. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor al uw sloopprojecten in Leiden

Sloopproject te klein of te groot? Niet voor Sloop Concurrent!

We hebben veel ervaring met allerhande sloopwerkzaamheden in Leiden, zoals de sloop van fabriekshallen, oude woningen maar ook draagmuren en keukens. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van Hortus botanicus Leiden, Rijksmuseum Boerhaave, de Pieterskerk en De Valk.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt uw sloopproject tot een succes te maken in Leiden. Of het nu is in Pieterswijk, De Kooi, Houtkwartier of Bockhorst.

Daarom Sloop Concurrent

Veilig slopen in Leiden

Onze gecertificeerde sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw bouwplannen in Leiden, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u de desbetreffende offerte in huis.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

  • Het juiste materiaal inzetten
  • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
  • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
  • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Leiden.

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk en ontzorgen u compleet. Als u kiest voor Sloop Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, erkende sloopmedewerkers en voor het juiste materieel van “Sloop Concurrent heeft het”.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent ook in Leiden

Vanuit Amsterdam bedienen wij heel Nederland

Begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Groningen tot aan Leiden en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: