Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Sloopbedrijf Gorinchem

INHOUDSOPGAVE

Bent u voor uw project in regio Gorinchem op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig sloopbedrijf? Sloop Concurrent is een zeer ervaren en gespecialiseerd bedrijf in sloopwerkzaamheden. Alle soorten sloopprojecten zijn bij ons aan het juiste adres; van uw badkamer tot aan de sloop van een complete woning, een bedrijfspand of zelfs fabrieken. Onze deskundige medewerkers streven ernaar het project zo zorgvuldig, nauwkeurig en effectief mogelijk uit te voeren.

Voor gratis en vrijblijvend advies kunt u ook bij ons terecht. We denken mee met uw wensen en het project, we streven naar een zo goed mogelijk onderhouden klantrelatie waarbij we denken in oplossingen en we u vooraf zoveel als mogelijk informeren. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en er is geen project waar wij onze hand voor om draaien.

Sloopbedrijf Gorinchem

De diensten van Sloop Concurrent

Voor vrijwel alle soorten sloopwerken bent u bij Sloop Concurrent aan het juiste adres. In de regio Gorinchem kunt u bij ons o.a. terecht voor onderstaande werkzaamheden:

Keuken slopen

Het slopen van een keuken is een lastige klus welke zorgvuldig dient te gebeuren. Onze ervaren medewerkers voeren deze klus nauwkeurig uit en voor u het weet kunt u uw nieuwe droomkeuken gaan opbouwen.

Draagmuur verwijderen

Het verwijderen van een draagmuur is een risicovol sloopproject waarbij de nodige ervaring vereist is. Het is belangrijk deze klus door een professioneel sloper te laten uitvoeren om de draagmuur zo veilig mogelijk te verwijderen.

Vloer slopen

Een vloer slopen is een arbeidsintensieve en lichamelijk zware klus. Onze medewerkers hebben de benodigde ervaring en slopen uw vloer met zo min mogelijk nevenschade. Voor de sloop van alle vloersoorten bent u bij Sloop Concurrent aan het goede adres.

Schoorsteen verwijderen

Uw schoorsteen laten verwijderen is een gevaarlijk project welke zorgvuldigheid vereist. Onze medewerkers nemen de vereiste voorzorgsmaatregelen en verwijderen uw schoorsteen zo veilig mogelijk met zo min mogelijk schade aan uw woning of gebouw.

Beton verwijderen

Beton is een hard en sterk materiaal. Om beton te verwijderen is het goed om ervaren specialisten in te zetten. Voor het verwijderen van alle soorten beton in de regio Gorinchem staat Sloop Concurrent voor u klaar.

Betonboringen

Het boren van beton kan een zware klus zijn. Wij doen betonboringen in alle soorten beton en gebruiken hiervoor onze meest geavanceerde apparatuur.

Waarom Sloop Concurrent de beste keuze is voor uw sloopproject

Sloop Concurrent heeft jarenlange ervaring in vrijwel alle soorten sloopwerk. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en ervaren medewerkers die op de hoogte zijn van alle veiligheidsprotocollen en verschillende werkwijzen. Bij sloopwerkzaamheden is nauwkeurigheid en deskundigheid van groot belang, daarom staan deze twee punten bij Sloop Concurrent hoog in het vaandel.

Een vergaande service met de daarbij horende open en eerlijke communicatie is daarnaast ook een van onze kwaliteiten. Als u kiest voor Sloop Concurrent, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit.
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een gratis en vrijblijvende offerte.

Sloop Concurrent maakt uw sloopproject een succes!

 • Deskundig
  Medewerkers met de juiste ervaring en deskundigheid op het gebied van sloopwerk.
 • Ervaren
  Jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende sloopprojecten.
 • Moderne apparatuur
  Wij investeren steeds weer in de meest geavanceerde apparatuur om sloopwerk zo goed en zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren.
 • Veilig
  Tijdens het sloopproject is veiligheid onze topprioriteit om onze medewerkers en onze klanten zo veel als mogelijk te beschermen. Sloopwerkzaamheden zijn gevaarlijk, veiligheid staat hierbij voorop.
Sloopwerken Gorinchem

Sloopwerk en de kosten?

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Kraan aan het slopen in Aalsmeer

Sloop Concurrent ook in uw regio

Begonnen in regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Groningen tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
betonboringen-Aalsmeer

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze sloopwerken of zou u graag een gratis en vrijblijvende offerte van ons ontvangen? 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te voorzien van een op maat gemaakte offerte voor uw sloopproject.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven