Sloopbedrijf Bloemendaal

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Bloemendaals sloopbedrijf

Sloopbedrijf voor al uw sloopklussen in Bloemendaal

Op zoek naar een sloopbedrijf in regio Bloemendaal? Sloopbedrijf Bloemendaal helpt u met al uw sloopprojecten. Met meer dan 20 jaar ervaring, is ons sloopbedrijf uitgegroeid tot een begrip in Bloemendaal en omstreken. Wij zijn een landelijk opererend sloopbedrijf met alle expertise in huis, om uw sloopwerkzaamheden  van begin tot eind een succes te maken. Wij zijn een gecertificeerd sloopbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor onze erkende sloopmedewerkers. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor alle sloopwerkzaamheden in Bloemendaal

Geen sloopproject te klein of te groot voor Sloop Concurrent

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Bloemendaal, zoals de sloop van fabriekshallen, complete woningen of  draagmuren en keukens en badkamers. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van het Thijsse’s Hof, Carprera Openluchttheater, de vele stranden, duinen en strandpaviljoens.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent zorgt er voor dat uw sloopproject goed verloopt in Bloemendaal. Of het nu is in Bloemendaal aan Zee, De Rijp,  Wildhoef of Veen en Duin.

Daarom Sloop Concurrent

Verantwoord en veilig slopen in Bloemendaal

Onze erkende sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om uw verbouwing in Bloemendaal te beginnen, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u de desbetreffende offerte in huis.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

  • Het juiste materiaal inzetten
  • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
  • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
  • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Bloemendaal.

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloop Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, erkende sloopmedewerkers en voor de juiste mentaliteit van “Sloop Concurrent heeft het”.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent voor elke regio

Vanuit Amsterdam bedienen wij heel Nederland

Begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Bloemendaal tot aan Limburg en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: