Sloopbedrijf Heerhugowaard

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Hét sloopbedrijf voor Heerhugowaard

Sloopbedrijf voor al uw sloopactiviteiten in Heerhugowaard

Gaat u uw huidige woning verbouwen? Of heeft u een nieuwe woning gekocht maar daar moet nog van alles aan gebeuren? Dan is het natuurlijk erg fijn als dit met precisie en een vakkundig oog wordt uitgevoerd. Zo is Sloop Concurrent al 27 jaar actief als sloopbedrijf in zowel de zakelijke als particuliere markt in Heerhugowaard en omgeving. Door ons groeiende succes zijn we niet meer alleen werkzaam in de regio Amsterdam maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Wij zijn een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf waar en ontzorgen u graag:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Om sloopwerk te kunnen verrichten als Sloopbedrijf Heerhugowaard moet er gesloopt worden volgens eisen welke zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Sloop Concurrent is officieel erkend en gecertificeerd, wij zijn dan ook in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat. Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Voor alle sloopklussen in Heerhugowaard

Geen sloopproject te ingewikkeld voor Sloop Concurrent

We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten in Heerhugowaard, zoals de sloop van fabriekshallen, bedrijfspanden, draagmuren en badkamers. Wij helpen u graag met een sloopproject in de stad van het Park van Luna, Het Poldermuseum Heerhugowaard en Waarderhout.

Wij slopen via de nieuwste technieken en beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Vaak maken wij gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Sloop Concurrent helpt u sloopproject tot een succes te maken in Heerhugowaard. Of het nu is in Centrumwaard, Edelstenenwijk, Schilderswijk of Huygenhoek.

Daarom Sloop Concurrent

Verantwoord slopen in Heerhugowaard

Onze deskundige sloopmedewerkers hebben jarenlange ervaring

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen in Heerhugowaard, alleen de huidige situatie is er naar, dat er gesloopt moet worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u de desbetreffende offerte in huis.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u ons de opdracht uit laat voeren, dan kunt u van ons verwachten dat wij:

 • Het juiste materiaal inzetten
 • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen
 • In overleg bepalen van juiste sloopmethode
 • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Afvoeren van puin en dergelijke naar een stortplaats in Heerhugowaard

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk. Als u kiest voor Sloopwerk Concurrent, dan kiest u voor vakmanschap, erkende sloopmedewerkers en voor de juiste mentaliteit van “Sloop Concurrent heeft het”.

Sloopwerk en de kosten?

Geen verrassingen, duidelijke prijzen en afspraken

Bij de Sloop Concurrent geen verrassingen. Veel sloopopdrachten worden op een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden. In deze offerte krijgt u opgegeven hoeveel tijd er benodigd is om desbetreffende werkzaamheden uit te voeren en het benodigde gereedschap om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en u kunt binnen 24 uur een offerte verwachten.

Sloop Concurrent ook bij u in de regio

Vanuit Amsterdam bedienen wij heel Nederland

Begonnen in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk dekkend bedrijf, wordt ons sloopbedrijf ingezet in de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn nu al 27 jaar werkzaam in sloopwerken en met meer dan 100 vakbekwame slopers (die allemaal in het bezit zijn van een veiligheid paspoort).

Wij kunnen u helpen van Groningen tot aan Zeeland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver. 

Wat ons sloopbedrijf voor u kan betekenen

Van A tot Z. Wij zijn van alle markten thuis!

Als professioneel sloopbedrijf moet je uiteraard van alle markten thuis zijn van kleine tot grote opdrachten. De meest voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn als volgt: