Huis slopen

Sloop-concurrent sloopt woningen vakkundig !

Helaas komt er bij een huis slopen veel meer kijken dan simpelweg een woning afbreken. Onze professionals hebben al zo’n 27 jaar ervaring met het afbreken en slopen van woningen. Sloop Concurrent is in de loop der jaren uitgegroeid tot een landelijke service en helpen u daarom graag met het volledig of gedeeltelijk verwijderen van uw woning. Lees verder om meer te weten te komen over wat het slopen van een woning precies inhoudt en waar rekening mee moet worden gehouden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur

Woning volledig slopen?

Uw woning volledig of gedeeltelijk geslopen

Heeft u een huis welke een opknapbeurt nodig heeft of heeft u een prachtige kavel gekocht maar is het huis welke is gebouwd op uw droomkavel vervallen en oud? In beide situaties helpt Sloop Concurrent u graag! Bij het volledig slopen van uw woning worden alle muren, plafonds en vloeren met een vakkundig oog met de bodem gelijkgemaakt. Dit wordt uitgevoerd doormiddel van een professioneel sloopproces welke later hieronder aan de orde komt. Zodra u uw woning gedeeltelijk wilt slopen is het van belang dat er goed gekeken wordt of we te maken hebben met draagmuren of andere onveilige situaties zoals slechte kozijnen, zwakke vloeren, slecht dak of houtrot. Dit om de veiligheid van de sloop te garanderen en dat de sloopwerkzaamheden met zo min mogelijk schade uitgevoerd kan worden.

Kosten huis slopen

Indicatie kosten asbest verwijderen

De kosten welke Sloop Concurrent in rekening brengt voor het slopen van uw woning hangen af van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar de omvang van de klus, de oppervlakte van het sloopwerk, materiaalkosten en eventuele speciale wensen welke een rol spelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo zal licht sloopwerk, bijvoorbeeld het verwijderen van een muur de goedkoopste optie zijn. Maar mocht u uw hele woning willen slopen kan het zijn dat u uw fundering niet zou willen laten staan. Dit valt dan uiteraard weer duurder uit als dat de fundering intact blijft. Dit soort keuzes zijn bepalend welke de totaalprijs doen stijgen of dalen.

Vraag hier uw gratis offerte aan!

Afvoer van uw sloopmaterialen

Afvoer puin en recycling

Zoals hierboven wordt beschreven is het van belang dat de materialen welke vrij komen tijdens het slopen van de woning nauwkeurig te scheiden. Zo zal Sloop Concurrent zorg dragen dat alle materialen netjes worden opgeruimd en afgevoerd naar de daarvoor bestemde stortplaats.

Het afvoeren van het puin en de vuilmaterialen zitten bij de prijs van de sloop inbegrepen. Indien u wenst om bepaalde sloopmaterialen aan u over te dragen in plaats van deze naar de stortplaats te brengen, dan is dit uiteraard mogelijk in overleg met ons.

Zelf sloopwerk uitvoeren

Wilt u zelf sloopwerk uitvoeren? Wat daar bij komt kijken

Uiteraard kunt u om de kosten te drukken zelf beginnen met het slopen van uw woning. Het slopen van een woning is precisie werk en moet op een veilige en milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd. Het slopen van een huis is geen eenvoudige doe-het-zelf klus en is realistisch voor iemand welke twee rechterhanden bezit. Wij adviseren dit dan ook niet zelf te realiseren als u niet handig bent. Tijdens het (gedeeltelijk) slopen van uw woning kunt u ernstige schade veroorzaken. Dit kan ervoor zorgen dat u wellicht voor extra kosten komt te staan om het herstel te realiseren. Mocht dit bij u van toepassing zijn dan is het altijd raadzaam om direct contact op te nemen met een professioneel sloopbedrijf zoals Sloop Concurrent.

Werkwijze Sloop Concurrent

Het sloopproces van Sloop Concurrent

Wilt u liever het sloopwerk uit handen geven en er zeker van zijn dat alles goed verloopt? Dan helpt Sloop-Concurrent u graag! Het gedeelte of volledig slopen van een woning kent een bepaald sloopproces. Dit proces is vastgelegd en bevat uit de volgende stappen:

  1. Eerst vraagt u een offerte bij Sloop-Concurrent aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
  2. U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
  3. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een beter beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen. Deze zijn evenals de professionals uit de sloop gecertificeerd op veiligheid en milieukundigheid. Tot slot maken wij een risicoanalyse van de omgeving van het sloopobject en voor de arbeidsveiligheid.
  4. Vervolgens wordt er professioneel sloopplan opgesteld. In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren.
  5. Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de woningsloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
  6. Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat de locatie van de sloopplaats veilig en toegankelijk is voor de omgeving en sloopwerkers.
  7. De laatste stap is de oplevering van het project. Dit wordt schriftelijk in overleg met u vastgesteld. We zullen een stoffenverantwoording opstellen van alle vrijkomende sloopmaterialen zoals eerder beschreven. 

Huis slopen en veel gestelde vragen

Dit kunt u doen op omgevingsloket.

Jazeker. U mag niet zomaar slopen of asbest verwijderen. U moet hiervoor meestal een melding doen. Dit is verplicht om de veiligheid en gezondheid van mensen te beschermen. Daarnaast wil de gemeente ongewenste sloop tegengaan.

U mag niet zomaar slopen of asbest verwijderen. U moet hiervoor meestal een melding doen. Dit is verplicht om de veiligheid en gezondheid van mensen te beschermen. Daarnaast wil de gemeente ongewenste sloop tegengaan