Olivierstraat 16

2021BL Haarlem

Heeft u vragen?

(06) 4012 5121

E-mail versturen

info@sloop-concurrent.nl

Schoorsteen inspectie camera

OVER SLOOP CONCURRENT

Offerte aanvragen?

INHOUDSOPGAVE

Bij Sloop Concurrent bieden wij naast het reinigen van uw schoorsteen ook een camera inspectie van uw schoorsteen aan. Wij vinden dit een belangrijke inspectie die ervoor zorgt dat u veilig kunt stoken. U kunt deze inspectie uitvoeren bij problemen die lastig van buitenaf op te sporen zijn, om de bouwkundige staat van uw schoorsteen vast te stellen of als u vermoedt dat er een blokkade in uw schoorsteen zit. Maar ook zonder problemen is het aan te raden eens per jaar een camera inspectie uit te laten voeren juist om problemen te voorkomen.

Schoorsteen verwijderen - zicht van boven

Kosten schoorsteen inspectie

Bij een schoorsteeninspectie gaat onze schoorsteenveger met een camera in de schoorsteen. Zo kunnen we bekijken of het metselwerk nog in tact is en of er kieren en scheuren zijn die aan de buitenzijde niet of slecht zichtbaar zijn. Ook kijken we of de schoorsteen schoon is en of er geen creosoot aanwezig is. 

Een uitgebreide camera inspectie kost bij Sloop-Concurrent €180, voor dit bedrag klimt onze schoorsteenveger ook op het dak om de buitenkant van uw schoorsteen uitgebreid te inspecteren en natuurlijk wordt uw schoorsteen grondig schoongemaakt. Ook ontvangt u van ons een inspectierapport en digitale opnamen van de inspectie.

Hoe Sloop Concurrent te werk gaat

Voordat wij voor u aan de slag gaan, wilt u natuurlijk eerst weten hoe Sloop Concurrent te werk gaat? Hieronder vindt u een eenvoudige stappenplan. Wij ontzien u van A tot Z.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Project inplannen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de sloopwerkzaamheden met u in

Uitvoering werkzaamheden

Onze medewerkers gaan aan de slag. Wij leveren het project pas op, wanneer u 100% tevreden bent

Schoorsteen verwijderen - complete schoorsteen voor werkzaamheden

Schoorsteen inspectie en verzekeringen

In Nederland is er geen wettelijke verplichting die zegt dat u verplicht bent eens per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Ook verzekeraars omschrijven dit vaak niet heel specifiek, vaak staat er alleen in de polis dat de schoorsteen goed onderhouden moet zijn. Toch kan een verzekering een uitkering na bijvoorbeeld een schoorsteenbrand weigeren omdat er twijfel ontstaat of de schoorsteen wel goed is onderhouden. Bij het vegen van uw schoorsteen krijgt u daarom van Sloop Concurrent een bewijs zodat u altijd kan aantonen dat u aan de eis van goed onderhoud heeft voldaan. Heeft u problemen met uw schoorsteen, of heeft u een nieuwe woning aangekocht en twijfelt u over de staat van de schoorsteen dan adviseren wij altijd om te gaan voor een camera inspectie. Zo heeft u met het inspectierapport en de camerabeelden die u worden toegezonden altijd de zekerheid dat u alles heeft gedaan om zo veilig en verantwoord te stoken.

Over Sloop Concurrent

Sloop Concurrent is een sloopbedrijf met een landelijke dekking. Onze gecertificeerde slopers voorzien heel Nederland van kwalitatief en correct sloopwerk. Met meerdere steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze 100 vakbekwame slopers zijn u dan ook graag van dienst en door onze efficiënte manier van werken, kunnen wij u onze sloopwerkzaamheden betaalbaar aanbieden.

Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het slopen, renoveren en repareren van verscheidene objecten. Hierbij kunt u denken aan totaalsloop maar ook voor het verwijderen van een draagmuur of schoorsteen draaien onze ervaren slopers hun handen niet om. Wij durven onszelf dan ook een full-service sloopbedrijf te noemen.

Medewerker Sloop Concurrent
Schoorsteen verwijderen

Waarom een schoorsteen laten inspecteren?

Het is belangrijk om uw schoorsteen jaarlijks te laten controleren op scheuren of kieren en op de bouwkundige staat van uw schoorsteen. Maar ook is het belangrijk om te weten of de schoorsteen schoon is en of er geen brandbare laag (creosoot) aanwezig is. Ook voldoet u door jaarlijkse inspectie aan de eis van uw verzekering dat er goed onderhoud moet worden verricht aan uw schoorsteen. Het inspectierapport dat u van ons krijgt is hier tevens het bewijs van. Daarnaast controleren wij regelmatig schoorstenen d.m.v. camera inspectie omdat het vermoeden bestaat dat er een vogelnest in de schoorsteen zit. Door camera inspectie kunnen wij dan zien of dit zo is en of er een vogel zit te broeden. Als een vogel zit te broeden in uw schoorsteen mag u het vogelnest niet verwijderen, dit is in strijd met de Wet Natuurbescherming. Als het broedseizoen is afgelopen, mag u het vogelnest verwijderen.

Wat klanten over Sloop Concurrent zeggen

Sloop Concurrent zou natuurlijk nergens zijn zonder haar klanten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Joost van Aspen Particulier

Sloopwerkzaamheden door Sloop Concurrent uit laten voeren. Aardige gasten en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader!

Naomi Gonzales Particulier

Onze draagmuur laten verwijderen door Sloopbedrijf Sloop Concurrent. Alles goed gegaan en zeer content met het eindresultaat.

Ching Hui Bedrijf

Wij hadden last van onze schoorsteen. Deze vakkundig laten verwijderen door dit professionele sloopbedrijf. Alles volgens plan afgehandeld.

Sloop Concurrent: Certificeringen en verzekeringen

Als u het sloopwerk door Sloop Concurrent laat uitvoeren, dan kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Concurrent is namelijk goed verzekerd. Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), wat inhoudt dat wij verzekert zijn voor materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Sloop Concurrent is ook een erkend leerbedrijf en leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers intern opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten maar ook in het eindresultaat. 

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

VCA ISO 9001 Logo
Verzekering Klaverblad logo
dNAA logo
Erkend leerbedrijf logo

Offerte aanvragen

Heeft u problemen met uw schoorsteen, vermoeden van een blokkade of vogelnest of wilt u graag op zeker spelen en zeker weten dat uw schoorsteen in topconditie is zodat u veilig kunt stoken? Bent u hiervoor op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat voor u een camera inspectie in uw schoorsteen kan uitvoeren. Neem dan contact op met Sloop Concurrent, onze ervaren schoorsteenvegers en inspecteurs nemen graag uitgebreid de tijd om uw schoorsteen grondig te inspecteren. Komen we problemen tegen? Dan adviseren we u graag zodat u snel weer veilig gebruik kunt maken van uw open haard.

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16, 2021BL Haarlem

Scroll naar boven