Sloopwerken

Kleine en grote sloopklussen altijd voor de beste prijs!

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Prijsgids

Kosten beton slopen

Kosten draagmuur verwijderen

Kosten huis slopen

Kosten keuken slopen

Kosten schoorsteen slopen

Sloopwerken

Slopen kunt u overlaten aan Sloop Concurrent

Voor de Sloop Concurrent is sloopwerk nog altijd de hoofdactiviteit. Het houdt bij ons in dat wij gebouwen slopen in allerlei soorten en maten. Van bedrijven tot particuliere woningen, voor alle soorten sloopwerk kunt u bij ons terecht. Wij doen dit soort werk ook voor instellingen en overheden. Voor deze werkzaamheden zijn wij in het bezit van een aantal vereiste certificaten. Slopen en sloopwerk is niet meer het zomaar slopen van een pand. Hier komt meer bij kijken. Door de strengere regelgeving en strengere voorwaarden voor het slopen, wordt voor een groot gedeelte de werkwijze bepaald.

Sloop Concurrent kan u op het gebied van sloopwerken veel bieden. Wij beschikken over een ruim assortiment aan modern uitgeruste machines.Voor sloopwerk in kleine ruimtes hebben wij verschillende machines die door onze erkende monteurs ingezet kunnen worden. Voor gebouwen en installaties, beschikken wij over hoge kranen die uitgerust kunnen worden met een sloopgiek. Doordat wij deze machines in eigen beheer hebben, kunnen wij snel reageren en voor onze opdrachtgevers de snelst mogelijke, best passende en goedkoopste oplossing bieden. Tijdsbestekken worden daarmee zo kort mogelijk gehouden.

Sloop Concurrent gecertificeerd volgens de BRL SVMS-007 dat aangeeft dat veilig en milieutechnisch verantwoord wordt gesloopt. De veiligheidseisen worden geborgd in het VCA-certificaat. Afval wordt zoveel mogelijk aan de bron gescheiden, waarna ze worden afgevoerd naar een stortplaats.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

U ontvangt een offerte binnen 24 uur