CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk
  • Betrouwbaar
  • Erkend
  • Voordelig

Voor de Sloop-Concurrent is sloopwerk nog altijd de hoofdactiviteit. Het houdt bij ons in dat wij gebouwen slopen in allerlei soorten en maten. Van bedrijven tot particuliere woningen, voor alle soorten sloopwerk kunt u bij ons terecht. Wij doen dit soort werk ook voor instellingen en overheden. Voor deze werkzaamheden zijn wij in het bezit van een aantal vereiste certificaten. Slopen en sloopwerk is niet meer het zomaar slopen van een pand. Hier komt meer bij kijken. Door de strengere regelgeving en strengere voorwaarden voor het slopen, wordt voor een groot gedeelte de werkwijze bepaald.

Met beleid sloopwerken uit laten voeren

Er wordt veel selectiever gewerkt en 80% van het vrijgekomen materiaal wordt opnieuw gebruikt. Om dit te kunnen bewerkstelligen, is een goede planning en goede organisatie van belang. Hierdoor worden ook de kosten in de hand gehouden, wat toch zeker weer een voordeel is. Bij elk project houden wij de milieu eisen en regelgeving in acht waardoor we problemen voor zijn.

De Sloop-Concurrent biedt u de mogelijkheid tot totaal sloop van een schoorsteen slopen tot aan een geheel huis. Dit doen wij door een goede samenwerking te onderhouden met verschillende collega’s. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor het hele traject van werken, van onderzoek en advies, naar begeleiding en directie voering, tot de uitvoering, het verwijderen van asbest, fundering, koppensnellen, palen trekken, waarbij wij eindigen met het opleveren van een schone bouwput.

Heeft u vragen omtrent sloopwerken of heeft u een gebouw waar u sloopwerk aan uit wilt laten voeren? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.