CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk
  • Betrouwbaar
  • Erkend
  • Voordelig

Het slopen van een huis hoeft natuurlijk niet teveel te kosten als u zelf een hoop zorg hiervoor draagt. Het gebeurt meestal als een huis niet meer te verbouwen valt of is weggezakt en er geen reden meer is om het te behouden. Veel mensen slopen het zelf om zo de kosten te besparen.

Ze huren puincontainers en beginnen vanuit binnenshuis met slopen. Aan het slopen van een huis zijn altijd risico’s verbonden. Het kan zelfs instorten. U begrijpt dat wij als sloopbedrijf u nooit zullen adviseren om zelf uw huis te gaan slopen. Dat heeft niets te maken met hang naar geld verdienen maar ….meer met uw veiligheid. Wij hebben al teveel verhalen gehoord over ongelukken tijdens een sloop. Vraag daarom altijd om advies bij een erkend sloopbedrijf dit kan een hoop ellende voorkomen.

Professioneel uw huis laten slopen

Slopen versus renoveren? Als de bouwtechnische staat van uw huis heel slecht is maar de locatie u wel bevalt kunt u overwegen om uw huis te laten slopen om vervolgens op dezelfde plek een nieuw huis op te bouwen. Als wij u huis gaan slopen doen we dit zeer professioneel. Bij een gewijzigde gezinssituatie of verandering van uw woonwens, wordt er al snel gedacht aan verbouwen. Veel mensen denken dat dit een goedkopere oplossing is dan nieuw bouwen.

Maar is dat wel zo? Nieuwbouw kent vele voordelen ten opzichte van verbouw. Een nieuwbouw woning is goed geïsoleerd, zowel tegen kou en hitte als tegen geluid. De eerste jaren heeft u nauwelijks of geen onderhoud, dat garant staat voor gemak. En wat te denken van de keuzevrijheid? Bijvoorbeeld een andere indeling op de begane grond of een uitbouw voor de gewenste woonkeuken. Nieuwbouw staat voor meer duurzaamheid. Door goede isolatie en duurzame verwarmingstechnieken  zal uw energienota voordeliger uitvallen. En vergeet niet dat nieuwbouw staat voor toekomstige waarde.

Een nieuwbouwhuis is, ook in deze tijd, een solide spaarpot voor de toekomst. Wilt u op de plaats van uw oude een nieuw huis (laten) bouwen?  Gunt u ons dan de opdracht om uw bestaande woning door ons sloopbedrijf te laten slopen.