CONTACT

Sloop Concurrent

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem

Tel: 06-40125121

btw: NL859818275B01
kvk: 74231286

bouwgarant keurmerk
  • Betrouwbaar
  • Erkend
  • Voordelig

Het slopen van een schoorsteen of een muur laten verwijderen moet altijd met beleid gebeuren. Door als een gek met een sloophamer op de schoorsteen in te slaan schiet u helaas weinig op. Wellicht dat u uw frustratie voor even kwijtraakt. Veel mensen denken makkelijk over slopen maar de vervolgschade die kan ontstaan door het uitvoeren van sloopwerkzaamheden door onprofessionals, is vaak groot.

Door de hoogte wordt het een nog moeilijkere klus waar gevaar bij om de hoek komt kijken. Het veiligste is om een steiger neer te zetten in verband met het puin wat van de schoorsteen af kan vallen. Als hij gesloopt is zit er een gigantisch gat in het dak dat door een timmerman of dakdekker gedicht moet worden om waterschade en dergelijke te voorkomen.

Het slopen van een schoorsteen doen wij voor u

Er wordt wel eens gezegd dat de voorbereiding van het slopen ongeveer 70 procent van het werk is en dat klopt ook helemaal. Voordat wij kunnen starten met onze sloopwerkzaamheden nemen wij alle wensen en mogelijkheden met u door. Verder worden werkplannen gemaakt en er wordt nagedacht over de meest efficiente en veilige werkwijze. Zodra deze stappen zijn doorlopen wordt er gestart met de werkzaamheden. Uiteraard is het na de sloop van uw schoorsteen zaak om het gat in uw dak af te dichten en eventuele beschadigingen aan uw wanden te repareren.

U weet van tevoren exact welke werkzaamheden wij voor u uit gaan voeren zodat u nooit voor onaangename verassingen komt te staan. Surft u verder over onze site. U treft u veel sloopgerelateerde werkzaamheden aan waar u mogelijk ook nog iets aan heeft. Verder verzorgen onze projectfoto’s een realistisch beeld van onze slopers in actie! Voor scherpe en voordelige slooptarieven bent u bij de Sloop-Concurrent aan het juiste adres.